Οι δραστηριότητες και τα παιδικά πάρτυ αποκτούν νόημα στο Art4fun !

«Το Art4fun είναι ένας χώρος που δημιουργήσαμε με αγάπη για να αγκαλιάσει όλους εσάς που αναζητάτε την πιο ποιοτική και ευφάνταστη απασχόληση για το παιδί σας.

Πρόκειται για ένα περιβάλλον ευχάριστο, φιλικό και οικείο που συνδυάζει τη διασκέδαση και το παιχνίδι με την καλλιτεχνική δημιουργία και την ανάπτυξη ικανοτήτων. Μέσα από μια μεγάλη ποικιλία εργαστηρίων και ειδικών εκδηλώσεων, το παιδί απολαμβάνει τη χαρά του παιχνιδιού και της δημιουργίας, ενώ παράλληλα μαθαίνει, καλλιεργεί τα συναισθήματά του, κοινωνικοποιείται και αποκτά δεξιότητες που αυξάνουν την αντίληψή του για τον κόσμο γύρω του».

Ένας χώρος για όλη την οικογένεια

«Όλες οι δραστηριότητες γίνονται με την καθοδήγηση του έμπειρου και εκπαιδευμένου προσωπικού μας που αποτελείται από παιδαγωγούς, ψυχολόγους, νηπιαγωγούς, καθηγητές εικαστικών, θεάτρου, μουσικής, πληροφορικής και σκακιού, οι οποίοι με αγάπη και υπευθυνότητα ανταποκρίνονται στις ανάγκες του κάθε παιδιού.

Ανεξάρτητα από τα εβδομαδιαία μας εργαστήρια, υπάρχει η δυνατότητα για ελεύθερο παιχνίδι στους ειδικά διαμορφωμένους και ανανεωμένους χώρους μας με τα δημοφιλή LegoPlaymobil και Plantoys που πραγματοποιείται πάντα με την παράλληλη επίβλεψη και φροντίδα των έμπειρων παιδαγωγών μας. Το ελεύθερο παιχνίδι προσαρμόζεται στην ηλικία και στην ανάγκη κάθε μικρού μας επισκέπτη.

Τα μικρότερα παιδιά (18 μηνών έως 2 ετών) μπορούν να απασχοληθούν στο ισόγειο σε έναν ειδικό χώρο προσεκτικά μελετημένο και διαμορφωμένο για να προσφέρει ασφαλές παιχνίδι.

Τα μεγαλύτερα παιδιά, από 2 ετών και άνω, μπορούν να παίξουν στο ισόγειο και τον πρώτο όροφο του Art4Fun. Στο ισόγειο θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία Lego και Plantoys, ενώ στον πρώτο όροφο, το παιδί από 4 ετών και άνω, μπορεί να φανταστεί και να δημιουργήσει το δικό του χαμογελαστό και ονειρεμένο κόσμο με κάστρα, πριγκίπισσες, πρίγκιπες, πολεμιστές, αλλά και να μάθει τα πάντα για την πόλη και το περιβάλλον παίζοντας και δημιουργώντας με τα πασίγνωστα Playmobil.

Τις ηλιόλουστες ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές ημέρες, οι λιλιπούτειοι φίλοι μας μπορούν να παίξουν και να διασκεδάσουν με την καρδιά τους στο καταπράσινο γκαζόν μας με τα παιχνίδια εξωτερικού τύπου που διαθέτει το κέντρο μας ερχόμενα πιο κοντά στη μητέρα φύση και απολαμβάνοντας τον καλό καιρό.

Φτάνοντας να μιλήσουμε για τα εργαστήριά μας, το παιδί μπορεί να απασχοληθεί από Τρίτη έως Σάββατο με Μουσικοκινητική, Χορό, Θεατρικό Παιχνίδι, το Εργαστήρι του Μικρού καλλιτέχνη, Cooking.

Αναφορικά με τα παιδικά πάρτυ, το Art4Fun μετρώντας 10 χρόνια εμπειρίας, διοργανώνει τα πιο Art4fun πρωτότυπα και διασκεδαστικά πάρτυ με ατέλειωτο παιχνίδι, γευστικό φαγητό και μια ομάδα ανθρώπων που διασφαλίζει ότι το πάρτι σας θα μείνει αξέχαστο σε όλους!

  • Αποκλειστική χρήση αίθουσας Party Art4fun ! Ο χώρος αποτελείται από κλιματιζόμενες αίθουσες και εξωτερικό deck.

  • Ομαδική διασκέδαση των παιδιών με ειδικευμένο προσωπικό (ανάλογα τον αριθμό των παιδιών) το οποίο φροντίζει για την ασφαλή διασκέδαση των παιδιών στα παιχνίδια του Art4fun! Δείτε διάφορες κατασκευές από party στο Art4Fun εδώ!

  • Καφέ γαλλικό , τσάι, κέικ & cookies ή αναψυκτικά για τους γονείς.

  • Fun προσκλήσεις για Party Art4fun! Δείτε δείγματα προσκλήσεων εδώ!

  • Φαγητό μόνο για τα παιδιά (Κοτόπουλο μπουκιές πανέ, Μίνι σαντουϊτσάκι μπριός με τυρί, Πατατάκια τσιπς ή στικς, Χυμός φρούτωνΦαγητό για όλους τους καλεσμένους σε μπουφέ (Χοτ-ντογκ, Κοτομπουκιές πανέ, Πιτσάκια ζαμπόν-τυρί, Μίνι μπέργκερ με τυρί, Πατατάκια τσιπς ή στικς, Χυμός φρούτων ή αναψυκτικά

*Υπάρχει δυνατότητα επιπρόσθετων επιλογών για το buffet με extra χρέωση, καθώς και Candy Bar με Cake pops, Caprice, Cookies, Cup cakes, Donuts, Mach Mellow, Καραμέλες, Μαρέγκες, Μπισκότα με ζαχαρόπαστα, Χυμούς ,Puns… όλα φτιαγμένα με αγάπη! Δείτε τα “Candy Bar” εδώ!

Ακόμα υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας τούρτας σε σχέδια & γεύσεις δικής σας επιλογής! Δείτε διάφορες τούρτες μας εδώΣημειώνεται ότι στο κέντρο μας μπορείτε να βρείτε και να προμηθευτείτε τα αγνά ( δίχως φοινικέλαιο ) γλυκά ! 

Επίσης προκειμένου το party σας να είναι μοναδικό υπάρχει η δυνατότητα με extra χρέωση να δημιουργήσουμε από το θέμα και το όνομα του μικρού σας ιδιαίτερο στολισμό! Δείτε δείγματα στολισμού & αναμνηστικών εδώ!

Η συνεργασία μας με το κομμωτήριο και κέντρο ομορφιάς Bella Rosa που βρίσκεται ακριβώς δίπλα δίνει τη δυνατότητα να κάνετε στον εαυτό σας και στις καλεσμένες σας, δώρα ομορφιάς σε πολύ φιλικές τιμές.

Ο ζεστός, φιλόξενος και ασφαλής χώρος, το έμπειρο παιδαγωγικό προσωπικό μας και η υψηλής ποιότητας εργαστηρίων υπηρεσιών και catering εγγυώνται ώστε η εκδήλωση να μείνει αξέχαστη σε εσάς και τους καλεσμένους σας, αλλά κυρίως στα παιδιά που θα θυμούνται το Party σαν μια ξεχωριστή εμπειρία όπως άλλωστε ταιριάζει σε αυτήν την ημέρα.

Μην ξεχνάτε δε, να ενημερώνεστε και για τα συναρπαστικά events που δημιουργούμε κάθε Παρασκευή. Κάθε event έχει το δικό του χαρακτήρα, αλλά έναν και μοναδικό στόχο, τη χαρά και τη δημιουργία του μικρού σας. Τα event μας παρέχουν 4ωρη απασχόληση συμπεριλαμβανομένου και ελεύθερου παιχνιδιού αλλά και φυσικού χυμού. Στα events συμμετέχουν παιδάκια από 2 ετών και άνω ενώ παιδάκια κάτω των 2 ετών συμμετέχουν με απαραίτητη την παράλληλη συμμετοχή του γονέα τους, ο οποίος κάνει χρήση θέσης και φυσικά αν επιθυμεί στη θέση του φυσικού χυμού μπορεί να απολαύσει οποιοδήποτε ρόφημα ή αναψυκτικό της επιλογής του.

Στο κέντρο μας επίσης θα βρείτε τα αγνά ( δίχως φοινικέλαιο ) γλυκά, τα οποία μπορείτε να προμηθευτείτε και για το σπίτι. Επομένως αν οι μεγάλοι του σπιτιού θέλετε να χαλαρώσετε απολαμβάνοντας τον καφέ σας και να προσφέρετε στο παιδί σας την πιο δημιουργική απασχόληση…μην αργείτε!

Τέλος, ειδικά για εσάς, τις μητέρες, το Art4Fun ανήκοντας στην ίδια εταιρεία με το διπλανό κέντρο αισθητικής, Bella Rosa, μπορεί να γίνει το πιο ευχάριστο διάλειμμα για εσάς και το παιδί σας, αφού όσο εκείνο θα παίζει, θα δημιουργεί και θα μαθαίνει τα πιο συναρπαστικά πράγματα, εσείς μπορείτε να χαλαρώνετε ακριβώς δίπλα του και να περιποιείστε τον εαυτό σας. Κάθε μαμά αξίζει να είναι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού της τόσο για εκείνην, όσο και για το παιδί και για την οικογένειά της».

Ημέρες και ώρες λειτουργίας:

Δευτέρα Κλειστά

Τρίτη             11:00 – 14:00 / 17:30 – 21:00

Τετάρτη         11:00 – 14:00 / 17:30 – 21:00

Πέμπτη         11:00 – 14:00 / 17:30 – 21:00

Παρασκευή   11:00 – 14:00 / 17:30 – 21:30

Σάββατο       11:00 – 14:00 / 17:30 – 21:30

Κυριακή        11:00 – 14:00 / 17:30 – 21:00

Επικοινωνία:

Art4fun

Ολύμπου 25, Χαλάνδρι,

Αθήνα

τηλ. 210-68 35 492 - 495

e-mail: info@art4fun.gr

info box

Είδος: 

Για ηλικίες από: 

1-3
3-5
5-9

Ώρες λειτουργίας: 

Δευτέρα Κλειστά / Τρίτη με Κυριακή 11:00 – 14:00 / 17:30 – 21:00

Τρόποι επικοινωνίας: 

τηλ. 210-68 35 492 - 495

e-mail: info@art4fun.gr

Διεύθυνση: 

Art4fun, Ολύμπου 25, Χαλάνδρι,Αθήνα

Πόλη: 

Ετικέτες: