Ταξιδεύουμε στη χώρα του Peter Pan

Η χώρα του Peter Pan είναι ένας παιδότοπος στα ανατολικά της Θεσσαλονίκης, φτιαγμένος από γονείς για γονείς. Οι υπεύθυνοι κατανοούν σε βάθος τις απαιτήσεις που μπορεί να έχει ο καθένας για ένα χώρο όπου η ασφάλεια, η υγιεινή, η αισθητική και το δημιουργικό πρόγραμμα απασχόλησης των παιδιών παίζουν κύριο ρόλο σε μία οικογενειακή έξοδο παιδιών και μεγάλων.

Η χώρα του Peter Pan θα ταξιδεύει τα παιδιά σε μία χώρα γεμάτη παιχνίδι, φαντασία, κέφι, γέλιο και αξέχαστες στιγμές, με παιχνιδοκατασκευές, διάφορες δραστηριότητες, φουσκωτά και πισινόμπαλες. Όσο για τους λιλιπούτιους φίλους του έως 3 ετών, υπάρχει ειδικός χώρος (baby park) εξοπλισμένος με soft παιχνίδια.

Αφού ο Peter Pan έχει αναλάβει να ταξιδέψει τα παιδιά με ασφάλεια και με τη φροντίδα του εξειδικευμένου προσωπικού στη χώρα του, οι γονείς μπορούν να απολαύσουν, χωρίς άγχος, τον καφέ, το ποτό ή το φαγητό τους, σε ένα χώρο υψηλής αισθητικής, σε ξεχωριστή αίθουσα και με ατέλειωτη θέα στη θάλασσα.

Επειδή ο παιδότοπος κατανοεί τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν αρκετοί γονείς που θέλουν να προσφέρουν το καλύτερο στα παιδιά τους, γι’ αυτό το λόγο έχει ετοιμάσει ειδικές προσφορές, για τις οποίες μπορείτε να ενημερωθείτε από την σελίδα του στο www.peterpan.gr  ή και στο

Facebook:PeterPan Paidotopos.

Στον Peter Pan μπορείτε να διοργανώσετε εξαιρετικό party για την πιο ξεχωριστή ημέρα του παιδιού σας. Ατελείωτες ώρες δημιουργικής απασχόλησης και ασφαλούς παιχνιδιού, μέσω ψυχαγωγικού προγράμματος που περιλαμβάνει face painting, σβήσιμο τούρτας με τον Peter Pan την Tinkerbell, την Elsa, τον Olaf, τον Mickey την Minnie  και πολλούς άλλους ήρωες που μπορείτε να επιλέξετε. 

Εφοδιαστείτε με κέφι και πολύ χορό, μπαλόνια, πινιάτες και πολλές εκπλήξεις!

info box

Είδος: 

Για ηλικίες από: 

1-3
3-5
5-9

Ώρες λειτουργίας: 

Ανοιχτά: Δευτέρα – Παρασκευή : 11:00-14:30 17:30 – 22:30 Σάββατο – Κυριακή: 11:00 – 14:30 & 17:30 – 22:30 *Στις αργίες ο παιδότοπος παραμένει ανοιχτός

Τρόποι επικοινωνίας: 

τηλ. επικοινωνίας 2310 460 895 & 6978 555 347
 
 
*facebook: PeterPan Paidotopos.

Διεύθυνση: 

Peter Pan, Στρατηγού Σαράφη 55, Αγ.Ιωάννης, Καλαμαριά,Θεσσαλονίκη

 

Πόλη: 

Ετικέτες: