Star pool Center

To Star Pool Center ιδρύθηκε από μια ομάδα ανθρώπων της κολύμβησης θέλοντας να κάνουν κάτι ξεχωριστό και μοναδικό για αυτό που αγαπάνε περισσότερο στη ζωή τους ....... τα παιδιά και την κολύμβηση .

Η αποστολή του είναι να ενισχύσει την προσωπικότητα και τη φυσική ικανότητα των παιδιών, να κολυμπήσουν και να παίξουν μέσα από μια διαδικασία ανακάλυψης προσανατολισμού.

Η αποτελεσματική διδασκαλία της σωστής κολύμβησης, συνδυάζεται με ασφάλεια και συνεχής πρόοδο, για να βοηθήσει τους αθλητές - κολυμβητές να γίνουν ευτυχισμένοι, υγιείς, υπεύθυνοι και επιτυχημένοι

.

Το κολυμβητικό κέντρο βρίσκετε στην περιοχή Mediterranean Cosmos ( Πυλαία ) και διαθέτει δυο πισίνες που πληρούν υψηλές προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας. Υποστηρίζουν τμήματα εκμάθησης κολυμβητικών δεξιοτήτων - κολύμβησης σε βρέφη και παιδιά ηλικίας από 6 μηνών έως 15 χρονών.

Το Star Pool Center διαθέτει καθηγητές Φυσικής Αγωγής - προπονητές κολύμβησης με πολύχρονη εμπειρία και αναγνωρισμένους στο χώρο της κολύμβησης σε όλη την Ελλάδα.

Υπεύθυνοι των προγραμμάτων κολύμβησης είναι οι πλέον καταξιωμένοι ομοσπονδιακοί προπονητές Βαγγελακάκης Χρυσάφης και Νάτσιος Γιάννης με πείρα σε μικρά παιδιά, και αθλητές με Παγκόσμιες Διακρίσεις.

Για την ποιότητα του νερού υπεύθυνη είναι η αναγνωρισμένη εταιρία INTEL WATER η μοναδική στην Ελλάδα με πιστοποίηση ISO 9001:2008 επεξεργασίας νερού.

STAR BABY POOL

Βρεφική πισίνα, ειδικά σχεδιασμένη για παιδιά από 6 μηνών έως 3,5 ετών σύμφωνα με τα νέα παγκόσμια πρότυπα Baby swim αλλά και με την καθοδήγηση της Μαργαρίτας Κοντζιά- εξειδικευμένη εκπαιδεύτρια η οποία είναι πρώτη που εισήγαγε στη χώρα μας τα προγράμματα baby swimming. Η θερμοκρασία νερού είναι σταθερά στους 33 C με ενδοδαπέδια θέρμανση χώρου. Η απολύμανση του νερού γίνεται με Όζον και χρήση Η/Υ για τη ρύθμιση ΡΗ.

Στο πρόγραμμα BABY SWIMMING συμμετέχουν οι γονείς με τα βρέφη τους – ηλικίας από 6 μηνών έως 3,5 χρονών- υπό την καθοδήγηση ειδικευμένου εκπαιδευτή. Υπάρχουν ωράρια όλη τη μέρα και για κάθε μέρα. Οι εγγραφές γίνονται όλο το χρόνο.

Στη βρεφική πισίνα δεν γίνεται χρήση άλλων προγραμμάτων.

STAR POOL 25m.

Κλειστή θερμαινόμενη πισίνα 25 μέτρων με 5 διαδρομές, σταθερό βάθος 1,40 , θερμοκρασία νερού 29-30 C και η απολύμανση του νερού γίνεται αποκλειστικά με Όζον. Με τη μέθοδο αυτή τα άτομα με αναπνευστικά προβλήματα ή αλλεργίες στο χλώριο δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα.

Προγράμματα:

  • Το πρόγραμμα Ακαδημιών κολύμβησης προσφέρεται για παιδιά από 3.5 έως 15 ετών. Τα επίπεδα εκμάθησης είναι 5 και το παιδί κατατάσσεται στο ανάλογο επίπεδο, σύμφωνα με την ηλικία αλλά και την κολυμβητική του ικανότητα. Οι προπονητές είναι έμπειροι, Καθηγητές Φυσικής Αγωγής όπου εφαρμόζουν τεχνικές και νέες μεθόδους διδασκαλίας μοναδικές στην Ευρώπη, που πάντα έχουν ως στόχο τη σωστή εκμάθηση κολύμβησης.

  • Ιδιαίτερα μαθήματα κολύμβησης για όλες τις ηλικίες .

  • Ελεύθερη κολύμβηση ενηλίκων. Η ιδανικότερη άσκηση για όλες τις ηλικίες. Βελτιώνει τη φυσική κατάσταση , θεραπεύει τους τραυματισμούς και προσφέρει ευεξία.

  • Aqua Aerobic, είναι ένα πρόγραμμα αερόβιας άσκησης στο νερό με μουσική για όλες τις ηλικίες.

  • Εκμάθηση κολύμβησης ενηλίκων, πρόγραμμα για όσους θέλουν να μάθουν να κολυμπούν όλα τα στυλ σωστά και να βελτιώσουν την φυσική τους κατάσταση με την καθοδήγηση προπονητού.

  • Υδροθεραπεία-Αποκατάσταση τραυματισμών. Ειδικές ασκήσεις στο νερό με την καθοδήγηση προπονητού και την συνεργασία με των γιατρό σας.

Για τις τιμές παρακαλώ απευθυνθείτε στη Γραμματεία  του κολυμβητικού κέντρου.

info box

Είδος: 

Για ηλικίες από: 

0-1
1-3
3-5
5-9
9-12
12+

Ώρες λειτουργίας: 

Ωράριο λειτουργίας από τις 6:00 έως τις 22:30 καθημερινά.

Τρόποι επικοινωνίας: 

Τηλ. 2316007378 & 2316007379

www.starpoolcenter.gr

Διεύθυνση: 

Αγ. Γεωργίου 9 Πατριαρχικό Θέρμης (Περιοχή Mediterranean Cosmos ) Θεσσαλονίκη  

Πόλη: 

Ετικέτες: