Παιδότοπος Partyland

Τώρα στον παιδότοπο Partyland ανοιχτά όλη μέρα κάθε μέρα!!! 
 
Ο παιδότοπος Partyland είναι πολλά περισσότερα από ένας χώρος παιχνιδιού και πάρτι. Είναι ένα πολυχώρος, που άνοιξε στα τέλη της περασμένης χρονιάς (2016), και εντυπωσιάζει με το μέγεθος, τη ζωντάνια και τη φιλοσοφία του. Πρόκειται για τον μεγαλύτερο παιδότοπο της Θεσσαλονίκης, που συνδυάζει όχι μόνο το παιχνίδι και τη δημιουργική απασχόληση, αλλά και την εστίαση, σε ένα άκαπνο και φιλικό προς όλη την οικογένεια περιβάλλον.
 
Πίσω από την Partyland, βρίσκονται 2 γονείς της πόλης μας, η Ειρήνη και ο Τάσος μαζί με την μικρή τους κόρη, οι οποίοι ήθελαν να προσφέρουν μία διαφορετική πινελιά στην οικογενειακή ζωή και ψυχαγωγία της πόλης.
 
Σκοπός τους είναι να γίνει ένας χώρος συνάντησης από το πρωί ως το βράδυ, όχι μόνο των παιδιών, αλλά και των γονιών που θέλουν να συνομιλήσουν, να επικοινωνήσουν, να φάνε, να έχουν μια βάση για τις δημιουργικές τους αναζητήσεις, έχοντας μαζί τους και τα παιδιά τους, σε ένα περιβάλλον ασφαλές και διασκεδαστικό. Από τη νέα σχολική χρονιά θα ξεκινήσουν και νέα δημιουργικά τμήματα για ενήλικες και παιδιά, ώστε μικροί και μεγάλοι, παρέα, να μπορούν να περνούν ποιοτικό και δημιουργικό χρόνο μαζί. Τα τμήματα θα είναι mommy & me yoga, mommy & me zumba, just moms aerobics και άλλα.
 
Η διακόσμηση του παιδότοπου παραπέμπει σε ένα μεγάλο δάσος, εμπνευσμένο από μανιτάρια, ξωτικά και πελώρια δέντρα. Παντού κυριαρχεί το πράσινο και τα απαλά χρώματα ενώ στην είσοδο το φυσικό φως. Η αισθητική του είναι πολύ καλόγουστη και ξεπερνάει κάθε εικόνα που έχουμε από παιδότοπους. Ο χώρος είναι χωρισμένος σε 2 επίπεδα: στο κάτω υπάρχει χώρος disco, ο χώρος του παιχνιδιού, ανάμεσα σε μπαλάκια, λαβύρινθους και δραστηριότητες αναρρίχησης ενώ υπάρχει και μια αίθουσα με τηλεοράσεις, που ονομάζεται η σάλα του μπαμπά. Στο επάνω μέρος, μπορεί το παιδί να απασχοληθεί με δραστηριότητες και προγράμματα εκπαίδευσης ή να πραγματοποιήσει το πάρτι του.
 
Οι εμψυψωτές, αλλά και το προσωπικό γενικότερα είναι πολύ ευγενικό και τρυφερό με τα παιδιά.
 
 
 H Partyland διαθέτει πλήρες εστιατόριο: Εδώ μπορείς να φας κρύα ή ζεστά σάντουιτς, σαλάτες, burger, πίτσες, μακαρονάδες, και πολλά ακόμα κρύα ή ζεστά πιάτα, αλλά και κάποια γλυκά, όπως pancakes και άλλα. Οι τιμές είναι πολύ προσιτές και τα υλικά προσεκτικά επιλεγμένα.
 
Ο χώρος των παιχνιδιών είναι στο κέντρο της μεγάλης σάλας, σε έναν ενιαίο χώρο με τους γονείς. Αυτό δημιουργεί αναπόφευκτα μια πιο … «με παιδικές φωνές» ατμόσφαιρα, αλλά τα παιδιά νιώθουν κοντά στους γονείς και δε νιώθουν ξεκομμένα πίσω από κάποιο γυάλινο τοίχο!
Διαθέτει:
 
Wifi
μεγάλο και ελεύθερο parking
ράμπα για να ανεβαίνουν τα καροτσάκια, αρκεί να τηλεφωνήσετε πρώτα για να σας ανοίξουν
άπλετο φως και θέα στο πράσινο της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής
disco για μεγάλα παιδιά
 

info box

Είδος: 

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9

Κόστος: 

Η τιμή εισόδου για τα παιδιά είναι πολύ προσιτή (ξεκινάει από 6€ και κυμαίνεται ανάλογα με την επιλογή σας σε κολατσιό).

Ώρες λειτουργίας: 

ωράριο καταστήματος 11.00-22.30

Τρόποι επικοινωνίας: 

τηλ. 2310 473 400

Διεύθυνση: 

Partyland,Στέλιου Καζαντζίδη 49, τ.κ. 555 35, Πυλαία Θεσσαλονίκης

Πόλη: 

Ετικέτες: