"Village Kids":Γνωρίστε την 1η παιδική αίθουσα σινεμά στην Ελλάδα στο Mediterranean Cosmos

Η Village παρουσιάζει την πρώτη παιδική αίθουσα στην Ελλάδα στα VILLAGE, στο Mediterranean Cosmos.
 
Η “Village Kids” είναι μία ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα πρωτίστως για παιδιά που υπόσχεται να προσφέρει μοναδικές στιγμές σε όλη την οικογένεια με τις καλύτερες νέες παιδικές ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου σε πρώτη προβολή.
 
Η “Village Kids” αίθουσα διαθέτει 9 καθίσματα-κρεβάτια και 36 καθίσματα-πουφ με χαρούμενα χρώματα κάνοντας έτσι κάθε προβολή ακόμα πιο άνετη για τους γονείς και πιο διασκεδαστική για τα παιδιά. Στο εσωτερικό της αίθουσας υπάρχει μια πολύχρωμη τσουλήθρα στην οποία μπορούν να παίζουν οι μικροί θεατές μέχρι την έναρξη της προβολής. H “Village Kids” άνοιξε τις πόρτες της στο κοινό της Θεσσαλονίκης την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017!
 
Όσο για το πρόγραμμα; Από το πρωί μέχρι και αργά το απόγευμα θα προβάλλονται παιδικές ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου σε πρώτη προβολή, ενώ μετά τις 21.00 σειρά θα έχουν εμπορικές ταινίες όπως πχ το Spiderman.Το εισιτήριο κοστίζει 7,5 ευρώ.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως η αίθουσα μπορεί να διατεθεί και για παιδικά πάρτι τα πρωινά του Σαββάτου και της Κυριακής, σε ώρες φυσικά που δεν υπάρχουν προβολές.
 
VILLAGE KIDS
Μοναδική εμπειρία κινηματογράφου και ψυχαγωγίας για όλη την οικογένεια!
Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου
 
 

info box

Είδος: 

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9
9-12
12+

Τρόποι επικοινωνίας: 

τηλ. 2310 489 571

Διεύθυνση: 

Village Cinemas, Mediterranean Cosmos, 11o χλμ Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Μουδανίων

Πόλη: 

Ετικέτες: