Τα παιδιά ζουν μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης στο Magic park!

Το Magic Park αποτελεί σήμερα το μεγαλύτερο και το πλέον σύγχρονο ψυχαγωγικό πάρκο (amusement park) στην Ελλάδα καλύπτοντας έκταση 70 στρεμμάτων. Έχει σχεδιασθεί  βάσει διεθνών προδιαγραφών από εξειδικευμένους αρχιτέκτονες με στόχο να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους επισκέπτες του.

Στο Magic Park υπάρχει πλειάδα παιχνιδιών για μικρούς και μεγάλους και για όλες τις προτιμήσεις. Τα παιχνίδια του Magic Park τηρούν τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφαλείας και προέρχονται από τους γνωστότερους κατασκευαστές παιχνιδιών παγκοσμίως .

Έχουμε δημιουργήσει ένα ψυχαγωγικό πάρκο που απευθύνεται σε όλους: παιδιά, έφηβους, ενήλικες, οικογένειες και groups… Χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο το επιλέγουν για τη διασκέδασή τους.

Όλοι μπορούν να διασκεδάσουν ποιοτικά κι ασταμάτητα σε έναν καταπράσινο χώρο με καταπληκτική διαρρύθμιση. Ένας απέραντος βοτανικός κήπος εκτείνεται από τη μια άκρη του ψυχαγωγικού πάρκου στην άλλη με 20.000 πολύχρωμα λουλούδια, 1.000 δένδρα, 2.000 θάμνους, 500 αναρριχώμενα φυτά και 15 στρέμματα πράσινης πεδιάδας με γκαζόν.

Επιπλέον, το Magic Park βρίσκεται σε μια ταχέως αναπτυσσόμενη περιοχή όπου ο επισκέπτης μπορεί να κάνει τα πάντα. Σε απόσταση αναπνοής θα βρει το Mediterranean Cosmos, το IKEA, το Hondos Center και πολλά ακόμη καταστήματα.

 
Πως θα παίξετε
 
Στο Magic Park ισχύει εισιτήριο γενικής εισόδου με το οποίο μπορείτε να κάνετε όσες βόλτες επιθυμείτε σε όλα τα παιχνίδια*.
 
Παιδιά με ύψος έως 1 μέτρο Δωρεάν   
Παιδιά άνω του 1 μέτρου ύψος , μαθητές δημοτικού και άτομα άνω των 60 ετών 8 ευρώ   
Μαθητές γυμνασίου, λυκείου και άτομα έως 59 ετών 11 ευρώ   
Άτομα μετακινούμενα με αναπηρικό αμαξάκι (με 1 συνοδό) Δωρεάν   
Οικογενειακό εισιτήριο από 64 ευρώ  
Σε πολύτεκνες οικογένειες (με την επίδειξη του πάσου πολυτέκνου) όπως και σε φοιτητές (με την επίδειξη του φοιτητικού πάσο) , καθώς και σε ανέργους (με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας), παρέχουμε ΑΥΤΟΜΑΤΑ έκπτωση 50% στις αρχικές τιμές εισόδου.
Επίσης, με το Εισιτήριο Αντίστροφης Μέτρησης μπορείτε να ΜΗΔΕΝΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ!!!
 
Πληροφορίες για ειδικές προσφορές σε σχολεία, ομαδικές επισκέψεις, παιδικά πάρτυ κ.λπ. μπορείτε να βρείτε στην σελίδα «Εκδρομές - Groups»!
 
* Εξαιρούνται τα παιχνίδια «Για δεξιοτέχνες», η Γιγαντοτσουλήθρα, το Flash Tower, ο Εξομοιωτής, το Bungee Trampoline, το Σπίτι του Τρόμου και το Τραμπολίνο στα οποία απαιτείται πληρωμή πλέον του εισιτηρίου γενικής εισόδου.

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9
9-12

Κόστος: 

Τιμές εισιτηρίου θα βρείτε στο http://www.magicpark.gr/sales_family_tickets/

Ώρες λειτουργίας: 

Ωράριο Λειτουργίας: Παρασκευή 16:00 - 22:30, Σάββατο και Κυριακή 11:00 - 22:30

Τρόποι επικοινωνίας: 

τηλ:2310 476 770-1 
 

Διεύθυνση: 

Magic park ,12ο χλμ. Θεσσαλονίκης- Αεροδρομίου,  555 35 
 Θεσσαλονίκη
 
Πως θα πάτε
 
Με αυτοκίνητο
Από τον δρόμο προς το αεροδρόμιο (Λεωφόρος Γεωργικής Σχολής), όπου στα φανάρια του Ιατρικού Διαβαλκανικού Κέντρου θα στρίψετε αριστερά.
Από τον δρόμο για τη Χαλκιδική (Λεωφόρος Κ. Καραμανλή), όπου στο 12ο χιλιόμετρο θα στρίψετε δεξιά (κόμβος Mediterranean Cosmos).
 
Με λεωφορείο
Mε το λεωφορείο Νο. 45 με αφετηρία τα ΚΤΕΛ Μακεδονίας και τελικό προορισμό το Mediterranean Cosmos.
Με τα λεωφορεία Νο. 2, 3 και 8 του ΟΑΣΘ που τερματίζουν στον σταθμό ΙΚΕΑ.
Με το λεωφορείο Νο. 31 που τερματίζει στον σταθμό της Βούλγαρη και στην συνέχεια με μετεπιβίβαση στο Νο. 36 (Ζώνη Καινοτομίας) που τερματίζει στο Mediterranean Cosmos.
 
Πως θα παρκάρετε
Το Magic Park διαθέτει δωρεάν ιδιωτικό πάρκινγκ για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.
To parking του Magic Park μπορεί να καλύψει άνετα τις ανάγκες στάθμευσης εκατοντάδων Ι.Χ αυτοκινήτων, καθώς και τουριστικών λεωφορείων.
Επιπλέον είναι σε θέση να εξυπηρετήσει άτομα με ειδικές ανάγκες (Α.Μ.Ε.Α) διαθέτοντας τις κατάλληλες θέσεις parking.
 

Πόλη: 

Πάρκα: 

Ετικέτες: