Παιδικές εκδηλώσεις από την « Κόκκινη κλωστή…»

Η «Κόκκινη κλωστή…» είναι ένα εργαστήρι έκφρασης μέσα από το παιχνίδι με το θέατρο, το κουκλοθέατρο, το παραμύθι και τα εικαστικά.
 
Η ομάδα του εργαστηρίου αποτελείται από εμψυχώτριες παιδαγωγούς με μακρόχρονη εμπειρία στο χώρο των παιδικών εκδηλώσεων.     
 
Φιλοσοφία μας είναι η δημιουργική απασχόληση των παιδιών μέσα σε μια παιδαγωγική και ασφαλή συνθήκη. 
 
Προσφέροντας στα παιδιά τα κατάλληλα ερεθίσματα, τους δίνουμε την ευκαιρία να μην είναι μόνο απλοί θεατές ενός θεάματος, αλλά ενεργοί ταξιδιώτες στο παιχνίδι μέσα από μουσικοκινητικά παιχνίδια, θεατρική έκφραση, αυτοσχεδιασμούς και παραμύθια. Το πρόγραμμα της κάθε  εκδήλωσης ολοκληρώνεται με εικαστικές δραστηριότητες (ζωγραφική, πηλός, κατασκευές με φυσικά υλικά).
 
Στις εκδηλώσεις μας  υπάρχει επίσης η δυνατότητα παρουσίασης παιδικών παραστάσεων (θέατρο-κουκλοθέατρο) όπου και εκεί ο ρόλος των παιδιών είναι ενεργητικός ∙ συμμετέχουν, παίζουν και μέσα από την εμψύχωση που ακολουθεί μετά την παράσταση, κινητοποιούνται για να εκφραστούν. 
 
 Η «Κόκκινη κλωστή…» υποστηρίζει μικρές και μεγάλες εκδηλώσεις:
Παιδικά πάρτι, χριστουγεννιάτικες και αποκριάτικες εκδηλώσεις, τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών στις βαφτίσεις και γενικά κάθε είδος παιδικής εκδήλωσης.
 
Συνεργαζόμαστε με επαγγελματίες ξυλοπόδαρους, ζογκλέρ και ταχυδακτυλουργούς.
Επαγγελματίας ηχολήπτης-Dj καλύπτει τις εκδηλώσεις μας με εξειδικευμένο εξοπλισμό. 
Οι γιορτές μας διοργανώνονται στον δικό μας χώρο  ή στο χώρο που εσείς επιθυμείτε.
 
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα : 210- 34 21 541,  6944 222 639, ή e-mail : kokkini.klosti@yahoo.gr ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.kokkiniklosti.gr.
 
Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

info box

Είδος: 

Για ηλικίες από: 

1-3
3-5
5-9

Τρόποι επικοινωνίας: 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα : 210- 34 21 541,  6944 222 639, ή e-mail : kokkini.klosti@yahoo.gr ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.kokkiniklosti.gr .

Διεύθυνση: 

Πανδώρου 88, Κάτω Πετράλωνα

Ετικέτες: