Πιπίλες με ονόματα, τούρτες με πάνες και βρεφικά δώρα από το www.panescakes.gr.

«Πόσο ξεχωριστά είναι τα μωράκια μας και πόσο ιδιαίτερες οι στιγμές μας μαζί τους;

Η γέννηση, η βάφτιση, οι βόλτες μας, η καθημερινότητα μας!

Όλο αυτό το σκεπτικό, ως νέα μαμά με οδήγησε λοιπόν να αρχίσω να χτίζω την εταιριούλα μου πριν 6 περίπου χρόνια. Όλα γύρω από το μωρό. Μια δουλειά που κάθε μέρα με ευχαριστεί τόσο πολύ που μάλλον θα την χαρακτήριζα χόμπι παρά δουλειά!

Σας συστήνω λοιπόν την εταιρία μου, που είναι η www.panescakes.gr: Πιπίλες με ονόματα, τούρτες με πάνες και βρεφικά δώρα

Ειδικότερα:

Πιπίλες με ονόματα

 Μία πρωτοποριακή ιδέα πλέον και για τα μωράκια της Ελλάδας που μπορούν να έχουν την πιπίλα με το όνομα τους. Ιδανική λύση για τον βρεφονηπιακό σταθμό, ώστε να μην μπερδεύονται.  Για την βάφτιση φορώντας μία ιδιαίτερη πιπίλα.  Για πρωτότυπο δώρο ξεφεύγοντας από τα συνηθισμένα.  

Diaper Cakes-Τουρτοπάνες-Μωρότουρτες-Τούρτα με Πάνες

Έχω εισάγει την ιδέα του εξωτερικού με τις τούρτες από πάνες, δηλαδή τα Diaper Cakes ή Nappy Cakes. Δηλαδή τούρτες με πάνες και στολίδια διάφορα βρεφικά είδη, όπως κουβερτούλες, σεντονάκια, καλτσάκια, σαλιάρες, μπιμπερό, βρεφικά καλλυντικά, κλπ κλπ. Είναι ένα χρήσιμο δώρο για το νεογέννητο και την νέα μαμά. Ένα δώρο για το μαιευτήριο.

Πιπίλες με Swarovski

Μια επίσης ξενόφερτη ιδέα ήταν πιπίλες στολισμένες με αυθεντικά κρύσταλλα Swarovski. Τι πιο λαμπερό ενθύμιο από την πιπίλα του μωρού μας με Swarovski. Θα ήταν κάτι ξεχωριστό και διαχρονικό όση και η διαχρονικότητα αυτών των ημιπολύτιμων λίθων! Πολλά σχέδια για όλα τα γούστα και όλα τα βαλάντια. Το πιο λαμπερό ενθύμιο του μωρού σας ή του βαφτιστηριού σας!

Πλεκτά Σκουφάκια-Πλεκτά Παπουτσάκια

Άλλη μια όμορφη ιδέα μας είναι τα Trendy Πλεκτά π.χ. σκουφάκια, σταράκια, παπουτσάκια κ.λ.π. Φορώντας τα, εκτός από ζεστασιά προσφέρουμε στην καθημερινότητα των παιδιών μας μια πιο ξεχωριστή και χρωματιστή πινελιά με κάτι απλό και όμορφο! Μερικά Σχέδια μας είναι οι μελισσούλες, οι πασχαλίτσες, οι κουκουβάγιες κ.α. 

Η www.panescakes.gr έχει να σας προσφέρει μια επαγγελματική δουλειά με μεράκι και πολύ αγάπη!! Αυτό εύκολα μπορεί κάθε πελάτης να το διαπιστώσει από τη συνεργασία του μαζί μου!.

Και σας υπόσχομαι πως θα προσπαθώ πάντα να φέρνω νέες ιδέες γύρω από τα μωράκια μας, ώστε να συνδυάζουν το όμορφο, το εντυπωσιακό και κυρίως το χρήσιμο!

Βρείτε την εταιρεία μας στο site: www.panescakes.gr,

στο Facebook στη σελίδα https://www.facebook.com/Panes-Cakes-155832821143926/?ref=aymt_homepage_panel ,

στο e-mail: panescakes@yahoo.gr, ενώ το τηλ. επικοινωνίας μας είναι το 6942 250 350 ή το 2310 780 220, 09:00 – 14:00 και 18:00 – 21:00
7 ημέρες την εβδομάδα».