Η Μία και Εγώ: Η Ταινία, στους κινηματογράφους από τις 18 Απριλίου από τη Neo Films

Η ταινία animation «Η Μία και Εγώ: Η Ταινία», σε σκηνοθεσία Ανταμ Γκαν, έρχεται στους κινηματογράφους από τις 18 Απριλίου από τη Neo Films.

Όταν η Μία επιστρέφει στο παλιό εξοχικό σπίτι της οικογένειας με τον παππού της, η πέτρα στο μαγικό της βραχιόλι φωτίζει ξαφνικά – ένα κάλεσμα για βοήθεια! Μέσω μιας αστραφτερής πύλης μεταφέρεται στον φανταστικό κόσμο των μονόκερων της Σεντοπίας. Εκεί συναντά τον μονόκερο Στόρμι και τον Ίκο, ένα ξωτικό από το Νησί Λώτους, το οποίο χρειάζεται απεγνωσμένα τη βοήθειά της. Ο Τόξορ, ένας αποκρουστικός κακός που μοιάζει με βατράχι, θέλει να κατακτήσει το νησί με μαύρη μαγεία. Η Μία και οι φίλοι της πρέπει να συνασπιστούν και να ενώσουν τρία αρχαία μαγικά πετράδια για να νικήσουν τον Τόξορ. Η αναζήτηση των πετραδιών εξελίσσεται σε ένα διασκεδαστικό και συναρπαστικό οδικό ταξίδι όπου πετούν πάνω από επικίνδυνες θάλασσες, σκαρφαλώνουν βουνά πάνω σε μυστηριώδεις αιωρούμενες ατόλες και τρέχουν σε λεωφόρους ουράνιων τόξων. Η Μία θα μάθει τι σημαίνει πραγματικά να είσαι ηρωίδα. Γιατί η αληθινή δύναμη δεν κρύβεται στην ικανότητα να νικήσεις έναν εχθρό, αλλά στο θάρρος να αντιμετωπίσεις αυτό τον εχθρό ως φίλο. Το σκοτάδι δεν θα θριαμβεύσει ποτέ όσο υπάρχουν η φιλία και η ελπίδα.

Ταυτότητα ταινίας:

Η Μία και Εγώ: Η Ταινία / Mia and Me: The Hero of Centopia
Σκηνοθεσία: Ανταμ Γκαν
Σενάριο: Τες Μέγιερ, Γκέραρντ Χαν
Φωτογραφία: Χέρμαν Γουλφς
Μοντάζ: Σάιμον Κλέμπε
Μουσική: Κρίστοφ Ζίρνγκιμπλ
Με τις φωνές των: Αφροδίτης Αντωνάκη, Γιώργου Ματαράγκα, Ακίνδυνου Γκίκα, Βασίλη Παπαστάθη, Νικολέτας Κουνενιδάκη, Ευθύμιου Τόρη, Γεωργία Ιωαννίδου

Διάρκεια: 85 λεπτά.

Χώρες παραγωγής: Γερμανία, Αυστραλία, Βέλγιο, Ινδία.

Έτος παραγωγής: 2022.

https://youtu.be/Flg67Dj7blU