Η Έλλα στο περιθώριο

 

 

Η Έλλα είναι καινούρια στο σχολείο.
∆ε γνωρίζει κανέναν, δεν έχει καθόλου φίλους και κυρίως έχει ένα φοβερό µυστικό. 
Όταν η Λίντια, το πιο δηµοφιλές κορίτσι του σχολείου, αποφασίζει να γίνει η καλύτερή της φίλη, η Έλλα δεν µπορεί να το πιστέψει.

Όµως τι θέλει στ’ αλήθεια η Λίντια;
Και τι σχέση έχει µε όλα αυτά η ήσυχη, κλεισµένη στον εαυτό της Μόλι,που δε µιλάει µε κανέναν;

ΕΓΡΑΨΕ Ο ΤΥΠΟΣ

Μια συγκινητική ιστορία ενηλικίωσης. «Μια καλοκουρδισµένη και βαθιά συγκινητική ιστορία».

Katherine Woodfine, συγγραφέας
«Ένα καθηλωτικό συγγραφικό ντεµπούτο που αγγίζει σοβαρά ζητήµατα µε τρόπο κατάλληλο για την ηλικία του κοινού στο οποίο απευθύνεται. Το εκπαιδευτικό υπόβαθρο της Χάου είναι εµφανές: η δυναµική των φιλικών σχέσεων και η πρόκληση της προσαρµογής σε ένα νέο σχολικό περιβάλλον είναι ιδιαίτερα µελετηµένες».

The Bookseller Children’s Previews

«Ένα απολαυστικό βιβλίο που σίγουρα θα κάνει πολλά παιδιά να αναγνωρίσουν τον εαυτό τους στους χαρακτήρες του»

Books For Topics

«Μια ιστορία που θα αγγίξει οποιονδήποτε έχει νιώσει την πίεση να γίνεις αρεστός σ’ έναν καινούριο φίλο ή έχει πασχίσει να ενσωµατωθεί κάπου. Η Έλλα κάνει λάθη, είναι όµως αξιαγάπητη, και η συγγραφέας συλλαµβάνει επακριβώς τις αγωνίες και τις ανησυχίες της».

BookTrust

«Μια γρήγορη ιστορία γεµάτη µυστικά και ψέµατα, που περνάει όµως ένα αισιόδοξο και τρυφερό µήνυµα για τη φιλία και για το πώς µπορεί κανείς να βρει µέσα του τη δύναµη να γίνει αυτό που πραγµατικά θέλει».
 

LoveReading4Kids

Η Καθ Χάου (Cath Howe) είναι συγγραφέας και δασκάλα στο νοτιοδυτικό Λονδίνο. Οι µαθητές και το αναγνωστικό κοινό της είναι κυρίως παιδιά των µεγαλύτερων τάξεων του δηµοτικού. Έχει λάβει πολλές διακρίσεις για τη συγγραφή ιστοριών, ποιηµάτων, µονολόγων, αλλά και µιούζικαλ. Την τελευταία επταετία, οι µαθητές της έχουν διακριθεί σε τοπικά φεστιβάλ ανεβάζοντας έργα της. ∆ιοργανώνει σε σχολεία ηµερίδες και εργαστήρια που σχετίζονται µε τη συγγραφή και το ανέβασµα παραστάσεων, διδάσκει επίδοξους συγγραφείς και προετοιµάζει παιδιά για οντισιόν. 

Τίτλος πρωτοτύπου: Ella on the outside

Συγγραφέας: Καθ Χάου

Μετάφραση: Δέσποινα Δρακάκη

Κατηγορία: Παιδικό

Σειρά: Λογοτεχνία για παιδιά

Ηλικία: Από 10 ετών

Εξώφυλλο: Μαλακό

Σχήμα: 14 x 20,5

Χρόνος έκδοσης: Σεπτέμβριος 2018

ISBN: 978-618-03-1579-0

Τιμή: 11,00 €