Υπόθεση Λυπημένο Πάντα, παρουσίαση βιβλίου Ελένης Ανδρεάδη στο βιβλιοπωλείο Booktique

Στο βιβλιοπωλείο Booktique θα γίνει η παρουσίαση του νέου βιβλίου της Ελένης Ανδρεάδη με τίτλο "Υπόθεση Λυπημένο Πάντα".

Μετά το πρώτο βιβλίο της σειράς "Οι Μαχητές του Ντάο" έρχεται η νέα αυτή περιπέτεια, στην οποία τα παιδιά (από 5 ετών) καλούνται να λύσουν έναν μυστηριώδη γρίφο και να αναλάβουν δράση ενάντια στην κλιματική αλλαγή, ένα ζήτημα που μας αφορά όλους.

Η περιβαλλοντολόγος και βραβευμένη με Κρατικό Βραβείο συγγραφέας, Ελένη Ανδρεάδη μας καλεί να ζήσουμε καλά, με σεβασμό στον εαυτό μας, στους άλλους και στη Γη, το σπίτι μας.

Συγγραφέας: Ελένη Ανδρεάδη
Εικονογράφηση: Γιάννης Σκουλούδης
Εκδόσεις: Μεταίχμιο
Κατηγορία: Εικονογραφημένα βιβλία
Σειρά: Οι Μαχητές του Ντάο

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Ο Του και η Ντι είναι δυο αδέρφια που πάνε σε ένα διαφορετικό σχολείο. Το σχολείο τους είναι στη σοφίτα του σπιτιού τους. Εκεί, κάθε Σάββατο, μαθαίνουν πώς να είναι μαχητές: οι Μαχητές του Ντάο, που υπερασπίζονται την ισορροπία στον πλανήτη. Δάσκαλός τους είναι ο Κινέζος παππούς τους και ταξιδιώτης του χρόνου, ο Σίφου. Αυτή τη φορά ο παππούς Σίφου το παράκανε στο μυστήριο. Η καινούρια υπόθεση που έχει αναθέσει στον Του και την Ντι είναι ένας ακαταλαβίστικος γρίφος για ένα λυπημένο πάντα. Ένας αρχαίος κινέζικος μύθος θα οδηγήσει τα παιδιά σε αναπάντεχες περιπέτειες στην πόλη της Αθήνας, αλλά οι Μαχητές του Ντάο δε θα τo βάλουν κάτω. Διότι τα ζώα του πλανήτη κινδυνεύουν και αυτοί μονάχα μπορούν να τα σώσουν.

Στο τέλος του βιβλίου υπάρχει παράρτημα με πληροφορίες και δραστηριότητες. Επιπλέον, πειράματα, ιδέες και υλικό δραστηριοτήτων περιλαμβάνονται σε QR code.

Είσοδος ελεύθερη.

Βιβλιοπωλείο Booktique
Πατριάρχου Ιωακείμ 21,
Αθήνα
τηλ. 210-72 35 425

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

info box

Τρόποι επικοινωνίας: 

τηλ. 210-72 35 425

Διεύθυνση: 

Βιβλιοπωλείο Booktique
Πατριάρχου Ιωακείμ 21

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

27/05/2023 - 12:00