Χριστουγεννιάτικες Σελίδες, ένα διήμερο εορταστικό πρόγραμμα στην Καλαμαριά

Τα Χριστούγεννα του 2022 φτάνουν! Είναι ευκαιρία οι μικροί μας φίλοι να βγουν, να διασκεδάσουν, να μυηθούν σε νέες μαγικές χριστουγεννιάτικες ιστορίες γεμάτες ξωτικά, Άγιους Βασίληδες, Πριγκίπισσες και να χορέψουν στους ρυθμούς της Disney αλλά και των drones!

Η Αντιδημαρχία Παιδείας, Αθλητισμού, Νεολαίας και Δια βίου Μάθησης του Δήμου Καλαμαριάς σε συνεργασία με το Writer’s Agency Bookguru.gr και τις Εκδόσεις Πηγή Παιδείας διοργανώνουν τις «Χριστουγεννιάτικες Σελίδες», ένα διήμερο εορταστικό πρόγραμμα στις 16 & 19/12 κατάλληλο για όλη την οικογένεια, στο Κέντρο Παιδείας, Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Καλαμαριάς (Ανδρέα Παπανδρέου 35, Νέα Κρήνη).

Οι «Χριστουγεννιάτικες Σελίδες» ετοιμάζονται να ζωντανέψουν τους ήρωες που ταξιδεύουν τα παιδιά μέσα από τα παραμύθια της Πηγής Παιδείας σε κόσμους πέρα για πέρα φανταστικούς!

Η Μικρή Πριγκίπισσα και ο Ευχούλης του Αγγελή Μπεκιάρη, αλλά και ο Ρομπολόμπο του Θοδωρή Μαραντίδη ζωντανός επί σκηνής από τους μαθητές της Θεατρικής Αγωγής της Αντιδημαρχίας Παιδείας, Αθλητισμού, Νεολαίας και Δια βίου Μάθησης του Δήμου Καλαμαριάς και τη θεατρολόγο Μαριάντζελα Κουνταρδά, σας περιμένουν με ανυπομονησία για να σας διηγηθούν τις απίθανες ιστορίες τους.

Οι Σχολές Χορού Καφαντάρη γυρίζουν τους ενήλικες πίσω στον χρόνο μέσα από τις καταπληκτικές χορογραφίες σε ρυθμούς Disney, ενώ η εταιρεία TEST4U ζητά να προσδεθείτε για να θαυμάσετε από κοντά τον χορό των drones.

Το πρόγραμμα κλείνει με τις μελωδίες που μας βάζουν στο κλίμα των εορτών από τους μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Καλαμαριάς της ΚΕΔΚΑ.

Παίζουν στις κιθάρες: Καραδάκης Νεκτάριος, Παγώνη Άννα, Παρδάλης-Αναστασιάδης Κωνσταντίνος, Σαπάτρα Βασιλική, Σκορδά Αναστασία, Τσιρόπουλος Γαβριήλ, Χατσατριάν Αναΐτ. Στο Βιολοντσέλο: Νταγιούκλας Βασίλης.

Συμμετέχει ο υπεύθυνος καθηγητής Χατσατριάν Σαμψών και η χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Καλαμαριάς με παιδικά κάλαντα, υπό την καθοδήγηση του μαέστρου Χρήστου Βερνάρδου!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

Παρασκευή: 16/12
19:00 ‘Εναρξη
19:15 Προβολή Ταινίας: Η Μικρή Πριγκίπισσα και οι Έθερ,
του Αγγελή Μπεκιάρη
19:45 Disney Medley, από την Σχολή Χορού Καφαντάρη
20:15 Ο Χορός των Drones, από την εταιρεία TEST4U

Δευτέρα 19/12
19:00 Παρουσίαση βιβλίου: «Τα Χριστούγεννα του Ρομπολόμπο» του Θοδωρή Μαραντίδη
19:30 Θεατρική Παράσταση: «Τα Χριστούγεννα του Ρομπολόμπο», από τους μαθητές της Θεατρικής Αγωγής της Αντιδημαρχίας Παιδείας, Αθλητισμού, Νεολαίας και Δια βίου Μάθησης του Δήμου Καλαμαριάς και τη θεατρολόγο Μαριάντζελα Κουνταρδά.
20:30 Κλείσιμο με Χριστουγεννιάτικο μουσικό πρόγραμμα από τους μαθητές του Δημοτικού Ωδείου της ΚΕΔΚΑ Καλαμαριάς υπό την καθοδήγηση του Χρήστου Βερνάρδου.

Είσοδος Δωρεάν – Θέσεις περιορισμένες, απαιτείται έγκαιρη προσέλευση

Πληροφορίες: Tζιάκα Ευαγγελία, CEO Bookguru.gr, υπεύθυνη διοργάνωσης Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6948037123
Μαριάντζελα Κουνταρδά, θεατρολόγος, υπεύθυνη θεατρικής αγωγής Τμήματος Παιδείας, Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2313 314 414.

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

info box

Τρόποι επικοινωνίας: 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2313 314 414

Διεύθυνση: 

Κέντρο Παιδείας, Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Καλαμαριάς
Ανδρέα Παπανδρέου 35, Νέα Κρήνη

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος Δωρεάν – Θέσεις περιορισμένες, απαιτείται έγκαιρη προσέλευση

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

16/12/2022 - 19:15