Τικ και Τέλα - Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και το Χιόνι στο Θέατρο 104

Ο Τικ και η Τέλα θα περάσουν τον χειμώνα τους στην Παραμυθοχώρα! Οι αγαπημένοι ήρωες των παιδιών στολίζουν το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο και ανακαλύπτουν το χιόνι σε μια παράσταση που μας μιλά για την καλοσύνη, την ευγένεια και την φιλία μέσα από δύο πολύ τρυφερές ιστορίες του Άξελ Σέφλερ.

Ο Τικ και η Τέλα στολίζουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους με μπισκότα και ένα υπέροχο ζαχαρένιο αστέρι. Όμως τα μπισκότα σιγά σιγά εξαφανίζονται! Στο τέλος δεν υπάρχει ούτε ένα! Μα που πήγαν όλα; Και γιατί ο Τικ νιώθει άρρωστος και ξαπλώνει στον καναπέ; Και τι συμβαίνει όταν λέμε ψέματα;

Ο Τικ κι η Τέλα βγαίνουν έξω να παίξουν στο χιόνι και περνάνε τέλεια. Όταν, όμως, φτάνει η στιγμή να φτιάξουν ένα χιονάνθρωπο, µαλώνουν! Πώς καταφέρνουν οι δύο φίλοι να λύσουν τις διαφορές τους, σ’ αυτή την τρυφερή ιστορία; Μία ιστορία που μαθαίνει στα παιδιά πώς να περνάνε όμορφα μαζί!

Σε έναν παραμυθένιο κόσμο με χειροποίητες κούκλες μαρότ, πολύχρωμα σκηνικά και χαρούμενη μουσική οι ιστορίες του Τικ και της Τέλα ζωντανεύουν μπροστά στα μάτια των παιδιών που μεταφέρονται μαγικά στον κόσμο των ηρώων και συμμετέχουν παίζοντας. Με μπόλικο χιούμορ, γέλιο και ευαισθησία η διαδραστική παράσταση της Μαρίας και Σπυριδούλας Παπαγεωργίου φιλοδοξεί να διασκεδάσει και να συγκινήσει μικρούς και μεγάλους.

Εισιτήρια: 9€
Καθημερινές για σχολεία.

Προπώληση μέσω viva.gr

Η προπώληση εισιτηρίων για τις παραστάσεις και τις εκδηλώσεις της Παραμυθοχώρας μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά με κατάθεση σε λογαριασμό.

Πληροφορίες στα τηλ. 210-92 16 346, 6936 655 925, 6936 655 927.

Θέατρο 104
Ευμολπιδών 41
Γκάζι - Βοτανικός - Κεραμεικός,
Αθήνα
τηλ. 210-34 55 020

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

info box

Τρόποι επικοινωνίας: 

τηλ. 210-34 55 020

Διεύθυνση: 

Θέατρο 104
Ευμολπιδών 41
Γκάζι - Βοτανικός - Κεραμεικός

Πόλη: 

Κόστος: 

Εισιτήρια 9€, Καθημερινές για σχολεία

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

10/12/2022 - 10:30