Τα πειράματα του Mr. Chem, στο Public Golden Hall

Τα Public και οι εκδόσεις Κλειδάριθμος προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 12:00, στο Public Golden Hall, στην παρουσίαση του βιβλίου "Τα πειράματα του Mr. Chem", του Δημήτρη Κουλουμάση και της Χριστίνας Σαρηγιάννη.

Πιο συγκεκριμένα, ο καθηγητής Χημείας , Δημήτρης Κουλουμάσης (Mr.Chem), δημιουργός της δημοφιλούς σελίδας στο TikTok Mr_Chem και συγγραφέας του βιβλίου "Τα πειράματα του Mr Chem" θα βρίσκεται στο Public Golden Hall για να ξεναγήσει τα παιδιά στην μαγική πλευρά της Χημείας και για να ετοιμάσει μαζί τους τα πιο εντυπωσιακά πειράματα!

Ο Mr Chem θα δημιουργήσει χρωματιστά αστέρια, θα φτιάξει τα δικά του ηφαίστεια και θα διαβάσει κρυφά μηνύματα. Μαζί του η συγγραφέας Χριστίνα Σαρηγιάννη, οι αγαπημένες του φιαλίτσες κι ένας ανήσυχος φίλος που δεν βλέπει την ώρα να ξεδιπλώσει τον σπινθηροβόλο χαρακτήρα του.

Ένα πρωτότυπο και διασκεδαστικό εργαστήριο που θα δώσει απαντήσεις στις ερωτήσεις των παιδιών, θα τα ενθαρρύνει να πάρουν πρωτοβουλίες, να αναπτύξουν κριτική σκέψη και να περάσουν αξέχαστες στιγμές μαθαίνοντας.

Public Golden Hall
Λεωφόρος Κηφισίας 37Α, τ.κ. 151 22,
Μαρούσι, Αθήνα
τηλ.: 210-81 81 333

Eπιμέλεια: Ελένη Βλάχου

info box

Τρόποι επικοινωνίας: 

τηλ.: 210-81 81 333

Διεύθυνση: 

Public Golden Hall
Λεωφόρος Κηφισίας 37Α, τ.κ. 151 22,
Μαρούσι

Πόλη: 

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

03/12/2022 - 12:00