Η "Φαντασία" μας οδηγεί στο Monogram

Οι Εκδόσεις Πατάκη και το βιβλιοπωλείο Monogram προσκαλούν τους φίλους τους το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 12:30 μ.μ. στην παρουσίαση του βιβλίου της Κατερίνας Κρις, η «Φαντασία».

Λίγα Λόγια για το βιβλίο:

Η «Φαντασία» είναι ένα βιβλίο-επανάσταση, φτιαγμένο ειδικά για να ενισχύσει τη φαντασία των μικρών παιδιών και να διατηρήσει ζωντανή τη δημιουργική τους σκέψη για περισσότερο καιρό! Την ιστορία διηγούνται με χιούμορ τα «μισοτελειωμένα» δημιουργήματα της φαντασίας που –δυστυχώς– βρέθηκε με τα χρόνια κλεισμένη σε μια ντουλάπα. Το βιβλίο είναι διαδραστικό, αφού τα παιδιά καλούνται να βοηθήσουν την κλειδωμένη φαντασία –το πρώτο πράγμα που θα έπρεπε να είναι πραγματικά ελεύθερο σε έναν άνθρωπο– χρησιμοποιώντας τη δική τους και ζωγραφίζοντας το μαγικό κλειδί που θα την ελευθερώσει.
Καμία φαντασία δεν πρέπει να μένει φυλακισμένη. Και τα παιδιά το ξέρουν αυτό καλύτερα απ’ τον καθένα. Το θέμα είναι να μην το ξεχάσουν.

Με τη «Φαντασία» η Κατερίνα Κρις επιλέγει αυτή τη φορά να μιλήσει στις μικρότερες ηλικίες, εκεί που η φαντασία των παιδιών υποχωρεί για να δώσει χώρο στη –βαλμένη σε καλούπια– παιδική καθημερινότητα. Εικονογραφικά, το βιβλίο έχει μια ιδιαίτερα έντονη παλέτα χρωμάτων, εμπνευσμένη από τον τρόπο που τα ίδια τα παιδιά χρησιμοποιούν τα χρώματα, κάτι που παρατήρησε η ίδια η δημιουργός στις ζωγραφιές που λαμβάνει μέσα από το κανάλι της στο YouTube «Μαμά, ζωγραφίζω με την Κρις!»

Monogram
Υμηττού 17,
τ.κ. 155, 61, Κάτω Χολαργός,
Αθήνα
τηλ.: 210-65 23 515

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

info box

Τρόποι επικοινωνίας: 

τηλ.: 210-65 23 515

Διεύθυνση: 

Monogram
Υμηττού 17,
τ.κ. 155, 61, Κάτω Χολαργός

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

22/10/2022 - 12:30