PET FEST στο Lunar Space

Γιορτάζουμε την παγκόσμια μέρα των ζώων με μία μοναδική συναυλία, πολλά happenings και guests-έκπληξη! Την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022 το Lunar Space θα γεμίσει με τους ήχους και τις μοναδικές ερμηνείες των αγαπημένων ONIRAMA, που έρχονται για μία φιλοζωική συναυλία, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στο σωματείο αδέσποτων ζώων A Little Shelter.

Στην εορταστική αυτή ημέρα θα εμφανιστεί και η one-woman show Σοφία Κουρτίδου για να σκορπίσει χαμόγελα στο κοινό, όπως μόνο εκείνη ξέρει! Επειδή σεβόμαστε τα ζώα και τον πλανήτη, ο μοναδικός vegan chef Νίκος Γαϊτάνος, μαζί με τους σπουδαστές της σχολής ΙΕΚ ΣΒΙΕ, αναλαμβάνουν να μας μυήσουν στον κόσμο των vegan γεύσεων και να επιμεληθούν το φαγητό της εκδήλωσης.

Μια γιορτή για μικρούς και μεγάλους με στόχο την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση όλων σχετικά με τα δικαιώματα των ζώων, από την οποία δεν πρέπει να λείψει κανείς!

Οι πόρτες του Lunar Space θα ανοίξουν στις 19:00 με DJs, vegan φαγητά και το workshop για τα παιδιά «Δημιούργησε την φάρμα με τα αγαπημένα σου ζώα στο Minecraft» από τα Alterkids, προβολές και χαιρετισμούς από τους καλεσμένους, ενώ ευπρόσδεκτοι είναι φυσικά και οι τετράποδοι φίλοι του κοινού.

Στις 21:00 τη σκυτάλη παίρνει η Σοφία Κουρτίδου και ακολουθούν οι ONIRAMA που θα μας ταξιδέψουν με τις επιτυχίες τους.

Το Lunar Space περιμένει όλους τους φίλους του από τις 19:00 για να γιορτάσουν μαζί με τους τετράποδους και δίποδους φίλους μια μέρα γεμάτη μουσική, κουνιστές ουρές, για σκυλιά και ανθρώπους και πολλά happenings!

Ώρα έναρξης της συναυλίας: 21.00.

Eισιτήρια προπωλούνται μέσω viva.gr:
https://www.viva.gr/tickets/music/pet-fest-sto-lunar-space/

Τα έσοδα των εισιτηρίων θα διατεθούν στη φιλοζωική A Little Shelter.

Στην εκδήλωση συμμετέχει η πρώτη ελληνική εφαρμογή για υιοθεσίες και εξαφανίσεις κατοικιδίων YourPet.

Με την υποστήριξη των: Liberty, IEK ΣΒΙΕ

Λίγα λόγια για το A Little Shelter:

Το a little shelter είναι μία αστική μη κερδοσκοπική εταιρία, με μεγάλη δράση στην περίθαλψη και προστασία αδέσποτων ζώων που ιδρύθηκε επίσημα τον Οκτώβριο του 2020 από την Κατρίνα Τσάνταλη και την Τόνια Σωτηροπούλου.

Η αγάπη και η φροντίδα των αδέσποτων ζώων ήταν αυτό που ένωσε από την αρχή τα δύο κορίτσια. Στόχος τους είναι η δημιουργία ενός σύγχρονου και οργανωμένου καταφυγίου που θα στηρίζεται στην αγάπη και την εθελοντική δράση των μελών του αλλά και στις δωρεές και χορηγίες πολιτών και φορέων.

Πρόκειται για έναν λειτουργικό χώρο προσωρινής φιλοξενίας με αξιοπρεπείς και ασφαλείς συνθήκες διαβίωσης και μεγάλο χώρο προαυλισμού. Στις δράσεις του καταφυγίου συμπεριλαμβάνονται νοσηλείες, θεραπείες, στειρώσεις και φυσικά υιοθεσίες, πάντα σε συνεργασία με πολύ έμπειρη κτηνιατρική ομάδα.

Κάθε δωρεά από τον κόσμο είναι άκρως σημαντική και πολύ απαραίτητη για την σωστή λειτουργία του καταφυγίου και αρωγός στην προσπάθεια των ανθρώπων που αγωνίζονται καθημερινά για τη φροντίδα των ζώων που βρίσκονται σε ανάγκη.

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

info box

Διεύθυνση: 

Lunar Space,στον υπαίθριο χώρο όπισθεν του Κέντρου Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος

Πόλη: 

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

12/10/2022 - 19:00