Πάρε και εσύ μέρος στο Zero waste Music festival Thessaloniki!

ΦοΔΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας, Ερωτικός 94.8 και Δήμος Θεσσαλονίκης,  σε προσκαλούν να γίνεις κι εσύ πρεσβευτής του καλού για το Περιβάλλον, να αλλάξεις συνήθειες και να ακολουθήσεις έναν οικολογικό τρόπο ζωής. 

Zero Waste Music Festival , μια διαδραστική πράσινη γιορτή στο κέντρο της πόλης με διήμερο πρόγραμμα εκδηλώσεων, ενημέρωσης, βιωματικού παιχνιδιού, εργαστηρίων κυκλικής οικονομίας, διαγωνισμού με κλήρωση δώρων, ραδιοφωνικών εκπομπών, συναυλία γεμάτα «πράσινη» ενέργεια και μουσική!

Η πρώτη δράση υλοποιήθηκε το Σάββατο 3 του μήνα, ενώ η δεύτερη είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, ώρα 17:00 – 21:00, στην παραλία – Άγαλμα Μεγάλου Αλεξάνδρου, με

  • Ενημέρωση επισκεπτών

  • Βιωματικό Εργαστήριο Καφέ Κάδου και Διαλογής στην Πηγή

  • Εργαστήριο επανάχρησης με παιχνίδια

  • Εργαστήριο ζωγραφικής

  • Κατασκευές από ανακυκλώσιμα υλικά, με:

Έκθεση & επίδειξη μουσικών οργάνων από ανακυκλώσιμα υλικά,

Εργαστήριο με διάφορες κατασκευές από απλά ανακυκλώσιμα υλικά

 

21:00: Συναυλία με το Στέλιο Ρόκκο

 

Πάρε μέρος και εσύ στις δράσεις του Zero Waste Music Festival, ενημερώσου, ζωγράφισε , παίξε , μάθε για την ανακύκλωση και πάρε μέρος στον διαγωνισμό για 2 ηλεκτρικά πατίνια και 50kit με οικιακό καφέ κάδο, οικολογικό ποτήρι πολλαπλών χρήσεων και τσάντα πολλαπλών χρήσεων. 

Μπες στο fodsakm.gr  στην εφαρμογή Return The Good και κάνε την εγγραφή σου ΝΑΙ… Η συμμετοχή σου θα κάνει τη διαφορά! Πάμε να ανακυκλώσουμε τις καλές πράξεις όλοι μαζί.

Το όραμα των τριών συν διοργανωτών φορέων μέσα από αυτή τη γιορτή είναι, να συνδέσουν τους ανθρώπους, να ενδυναμώσουν την πράσινη συμπεριφορά των κατοίκων, να αλλάξουν συνήθειες και να δημιουργήσουν όλοι μαζί το μέλλον ενός τόπου με μηδενικά απόβλητα.


 

info box

Για ηλικίες από: 

Διεύθυνση: 

Παραλία – Άγαλμα Μεγάλου Αλεξάνδρου

Κόστος: 

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

05/09/2022 - από τις 17:00 έως τις 21:00