Survivor Games για παιδιά! στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης

Ελάτε να περάσουμε ένα active απόγευμα γεμάτο παιχνίδι και χαρά!

Το Stay Strong, η πρώτη εταιρία που έφερε τις οργανωμένες αθλητικές δραστηριότητες για παιδιά στη Θεσσαλονίκη ετοίμασε άλλη μια δράση σε γρασίδι που θα σας ενθουσιάσει!

Πιο συγκεκριμένα, την Τετάρτη 27 Απριλίου 2022 το απόγευμα, η παρέα των “strong” παιδιών θα βρεθεί σε έναν όμορφο κήπο της νέας παραλίας για να παίξει, να χορέψει και να ασκηθεί με τον πιο ευχάριστο τρόπο!

Τιμή συμμετοχής ανά παιδί : 6€ (Με Φ.Π.Α.).

Κατάλληλο για ηλικίες από 6 έως 11ετών.

Τα παιδιά θα πρέπει απαραίτητα να συνοδεύονται από κηδεμόνα, καθ’ όλη τη διάρκεια της δράσης. Ένας κηδεμόνας μπορεί να έχει υπό την επίβλεψη του έως 2 παιδιά.

Έχοντας ως προτεραιότητα την ασφάλεια και λαμβάνοντας υπόψη τα προληπτικά μέτρα που λαμβάνονται αυτόν τον καιρό, ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων θα είναι περιορισμένος και θα τηρούνται οι κατάλληλες αποστάσεις.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στην ειδική φόρμα, συμπληρώνοντας στη θέση μήνυμα το ονοματεπώνυμο και την ηλικία του παιδιού/παιδιών!!

https://www.staystrong.gr/events/7431

Αμέσως μετά την συμπλήρωση της φόρμας, θα σας σταλεί αυτόματα ένα e-mail (Ελέγξτε και στα spam/προωθήσεις!) με όλες τις λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της κράτησής σας με προπληρωμή.

Μετά τη διασταύρωση της πληρωμής σας θα στείλουμε το ακριβές σημείο και την ώρα συνάντησης, καθώς και όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες.

Δυνατότητα εξόφλησης με κατάθεση στην Εθνική τράπεζα ή πληρωμή με κάρτα. !!! Δεν υπάρχει δυνατότητα πληρωμής επιτόπου.
Δεν θα γίνονται δεκτές συμμετοχές χωρίς την εκ των προτέρων κράτηση θέσης. !!!

Η δραστηριότητα θα πραγματοποιηθεί απογευματινές ώρες, περίπου στις 6μμ, στο ύψος της Μπότσαρη. Για την αποφυγή συνωστισμού, είναι απαραίτητη η προκράτηση, επομένως, η ακριβής ώρα και το σημείο συνάντησης θα σας κοινοποιηθούν και μετά την ολοκλήρωση της κράτησής σας, με την προπληρωμή της συμμετοχής.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση επικοινωνήστε στο messenger του Stay Strong, αλλά και στο e-mail info@staystrong.gr

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

info box

Τρόποι επικοινωνίας: 

Διεύθυνση: 

Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης

Πόλη: 

Κόστος: 

Τιμή συμμετοχής ανά παιδί : 6€ (Με Φ.Π.Α.)

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

27/04/2022 - 18:30