ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Υπο την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων την Πέμπτη 5 Μαϊου του 2022 και ώρα 6,30μμ οι εκδόσεις Τζιαμπίρης Πυραμίδα παρουσιάζουν μια όμορφη εκδήλωση φιλαναγνωσίας για τη γιορτή της μητέρας και το θεσμό της Οικογένειας.

Θα παρουσιαστεί το νέο βιβλίο της συγγραφέα και παιδαγωγού με εξειδίκευση στην ψυχική υγεία Λητώς Τσακίρη Παπαθανασίου, με τίτλο "Οι καλύτεροι γονείς του κόσμου" Επί σκηνής συμμετέχουν μαζί της οι χορεύτριες της σχολής Μπαλέτου Δήμητρας Κολτσίδα, οι μουσικοί του βιβλίου Χρήστος Γκόρτσος, Δημήτρης Φωτίου, Έλενα Γκατζά που θα ερμηνεύσουν τα 14 τραγούδια αυτής της δουλειάς. Καλεσμένη και η μουσικός Ελένη Σαμαρίνα που θα ερμηνεύσει μαζί με ομάδα μαθητών του Κεντρου Προσχολικής Αγωγής ΛΗΤΩ τα τραγούδια της συγγραφέα για τη μητέρα απο το βιβλίο της 'Η Αλφαβήτα της Μανούλας".

Η Διαδραστική αυτή παρουσίαση απευθύνεται σε γονείς και παιδιά και έχει την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων αφού πρεσβεύει αξίες ζωής για την ενδυνάμωση των οικογενειακών δεσμών στις σύγχρονες κοινωνίες μας.

Το παραμύθι μας αποκαλύπτει το μυστικό για μία ευτυχισμένη οικογένεια, μέσα από την πλοκή του, βλέπουμε όμορφους τρόπους να επικοινωνήσουμε καλύτερα γονείς και παιδιά χτίζοντας σχέση εμπιστοσύνης. Η οικογένειά της ιστορίας, κάνει τα δικά της λάθη αγάπης, όμως προχωρά με σεβασμό σε όλα της τα μέλη και στο τέλος κατακτά μια υπέροχη σχέση
ουσιαστικής επικοινωνίας που θα τους συντροφεύει για μία ολόκληρη ζωή. Εικονογράφος του είναι η Λιάνα Δενεζάκη που απέδωσε υπέροχα με εικόνες τα συναισθήματα των ηρώων. Στις σελίδες του βιβλίου, αναλύει προτάσεις καλής επικοινωνίας, η ψυχολόγος Αιμιλία Αξιωτίδου. Στο οπισθόφυλλο σχολιάζει ο πρόεδρος του Ομίλου για την Unesco Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art κος Ιωάννης Μαρωνίτης.

Η συγγραφέας είναι ενεργό μέλος των ομίλων και τα βιβλία της κυκλοφορούν υπό την αιγίδα τους.Ακολουθώντας τους σκοπούς και τους στόχους της Unesco και του ΟΗΕ η ιστορία προάγει αξίες για ένα καλύτερο μέλλον στον θεσμό της οικογένειας.

Το βιβλίο αυτό συμπληρώνει την όμορφη προηγούμενη δουλειά της συγγραφέα «Η Αλφαβήτα της Μανούλας» που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2021. Η κα Τσακίρη υλοποιεί πανελλαδικά δράσεις διαδικτυακές και δια ζώσης με τα βιβλία της, είναι παιδαγωγός με εξειδίκευση στην ψυχική υγεία, μέλος της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς και της Ibby, Κύκλου Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου και επιτελεί πλήθος δράσεων εθελοντισμού.

Στους παρευρισκόμενους της εκδήλωσης οι διοργανωτές θα προσφέρουν εικαστικά απο το υλικό του βιβλιου ενώ θα προλογίσει ψυχολόγος

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

0-1
1-3
3-5
5-9
9-12
12+

Τρόποι επικοινωνίας: 

ΤΗΛ 6972271968

Διεύθυνση: 

ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
Ρούσβελτ 57, Λάρισα 412 22

Πόλη: 

Κόστος: 

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

05/05/2022 - από τις 18:30 έως τις 20:00