«Το Μαγικό Τετράδιο»: Διαδικτυακή σειρά αφηγήσεων με παραμύθια για παιδιά

Για δεύτερη συνεχόμενη σχολική χρονιά, η Ελληνοαμερικανική Ένωση θα παρουσιάσει «Το Μαγικό Τετράδιο», σειρά αφηγήσεων με παραμύθια απ’ όλο τον κόσμο και δραστηριότητες για παιδιά. Τη σειρά επιμελείται και παρουσιάζει η ηθοποιός Ελένη Δαφνή. Το νέο παραμυθένιο ταξίδι θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 10.30.
 
 
Η ιστορία ξεκινά στο χιονόλευκο Αγρίνιο, παραμονές Χριστουγέννων. Εκεί, ο Μπάρμπα-Θόδωρος με την οικογένειά του ετοιμάζουν μεγάλο γιορτινό τραπέζι. Δεν λογαριάζουν όμως δύο ερωτευμένα… πρόβατα που έχουν στο μαντρί τους, τα οποία αποφασίζουν να κλεφτούν τελευταία στιγμή παρά τις αντιρρήσεις των γονιών τους… Ακολουθεί μια περιπέτεια με δράση, απρόοπτα και πολύ γέλιο!
 
Αυτή τη φορά για το ταξίδι, τα παιδιά παίρνουν στις αποσκευές τους χαρτόνια, μαρκαδόρους και νερομπογιές για να δημιουργήσουν τις δικές τους γιορτινές κάρτες για όλους.
 
 
Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας  Δημοτικού
 
Η πρόσβαση είναι ελεύθερη (με προεγγραφές) για όλα τα παιδιά.
 
Online μέσω Zoom
 
Eλεύθερη με προεγγραφές για όλα τα παιδιά εδώ:
 
Διεύθυνση Πολιτιστικών στο τηλ. 210- 36 80 052, e-mail:  culture@hau.gr
 
 
Λίγα λόγια για την Ελένη Δαφνή:
 
Η Ελένη Δαφνή γεννήθηκε στον Πειραιά το 1988. Είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν και του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ως ηθοποιός έχει συνεργαστεί ενδεικτικά με τους σκηνοθέτες: Θωμά Μοσχόπουλο, Κώστα Καζάκο, Παντελή Δεντάκη, Κοραή Δαμάτη, Μίχαελ Ζάιμπελ κ.ά. σε έργα όπως «Ο γιατρός της τιμής του» Καλντερόν ντε λα Μπάρκα, «Ο Κύριος Πούντιλα κι ο δούλος του Μάττι» (γιατρός) του Μ. Μπρεχτ, «Οι αλλοπαρμένοι» (Ιωάννα) των Μίντλετον και Ρόουλεϋ, “The show» (Γκλόρια) της Κατερίνας Παπαναστασάτου, «Το ξόρκι της αποκριάς» Ομάδα Φλου κ.α. Στην τηλεόραση, έχει πάρει μέρος στις σειρές «Έρωτας μετά» (ALPHA) και «Επιστροφή» (ANT1). Είναι ιδρυτικό μέλος της Θεατρικής Ομάδας Γέφυρα. Από το 2019 ασχολείται με το παιδικό θέατρο στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ (Oμάδα Φλου). Φέτος συνεχίζει για δεύτερη χρονιά την συγγραφή και αφήγηση παιδικών παραμυθιών στην Ελληνοαμερικανική Ένωση.
 
 
 
Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου 

info box

Τρόποι επικοινωνίας: 

Διεύθυνση Πολιτιστικών στο τηλ.210- 36 80 052, e-mail: culture@hau.gr

Διεύθυνση: 

Διαδικτυακά μέσω Zoom

Πόλη: 

Κόστος: 

Eλεύθερη με προεγγραφές για όλα τα παιδιά

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

05/12/2021 - 10:30