Τα τελευταία παιδιά στη Γη

Γνωριμία και διαδικτυακή διαδραστική εκδήλωση με τον συγγραφέα Μαξ Μπράλιερ της μπεστ σέλερ σειράς θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 7 το βράδυ.

Οι φαν της σειράς το γνωρίζουν καλά: Ο Τζακ Σάλιβαν είναι ο απόλυτος ήρωας της νέας εποχής! Μαζί με την παρέα του, τα τελευταία παιδιά της Γης, δίνουν τρομερές μάχες ενάντια σε ζόμπι και κτηνώδη τέρατα στην προσπάθειά τους να σώσουν τον κόσμο.

Ο Αμερικανός συγγραφέας Μαξ Μπράλιερ, εμπνευστής και δημιουργός της δημοφιλούς σειράς, με αφορμή την έκδοση του νέου έβδομου βιβλίου "Η κούρσα της αποκάλυψης" θα μας αποκαλύψει τα πάντα live για τη συνέχεια της ιστορίας του και τις νέες προκλήσεις με τις οποίες θα βρεθούν αντιμέτωποι οι ήρωές του.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά με διαδοχική μετάφραση.

Στο τέλος θα υπάρχει χρόνος για συζήτηση και ερωτήσεις. Για να παρακολουθήσετε τη συγκεκριμένη εκδήλωση, στις 18/11/2021 και ώρα 7 μ.μ. συντονιστείτε μέσω facebook.

Ο Τζακ και οι φίλοι του ψάχνουν για συμμάχους. Σας περιμένουν για να εξακριβώσουν πόσο καλά τους γνωρίζετε και αν είστε κατάλληλοι για να γίνετε βοηθοί τους.
Μπείτε στη νέα εποχή και ετοιμαστείτε για τερατο-αποκαλύψεις!

Για παιδιά ηλικίας από 8 ετών και τους γονείς τους.

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

info box

Διεύθυνση: 

Διαδικτυακή εκδήλωση

Πόλη: 

Κόστος: 

Δωρεάν

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

18/11/2021 - 19:00