"Το Μαγικό Τετράδιο": Διαδικτυακή αφήγηση παραμυθιού για παιδιά

Για δεύτερη συνεχόμενη σχολική χρονιά, η Ελληνοαμερικανική Ένωση παρουσιάζει «Το Μαγικό Τετράδιο», σειρά αφηγήσεων με παραμύθια απ’ όλο τον κόσμο και δραστηριότητες για παιδιά. Τη σειρά επιμελείται και παρουσιάζει η ηθοποιός Ελένη Δαφνή. Το νέο παραμυθένιο ταξίδι πραγματοποιείται το Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 10:30.

Αυτή την φορά το Μαγικό Τετράδιο κάνει ένα διαφορετικό ταξίδι στον κυβερνοχώρο. Μια οθόνη ανοίγει και ρουφά τους μικρούς φίλους σε ένα ψηφιακό σύμπαν με τους δικούς του κανόνες, γεμάτο εμπόδια, πίστες, μπόνους, ζωές και πολλές ανατροπές… Στις αποσκευές τους έχουν ένα ψαλίδι, ένα περιοδικό, κόλλα και χαρτιά λευκά που θα τους βοηθήσουν να φτιάξουν μια χειροτεχνία για να ανταποκριθούν σε αυτήν την περιπέτεια.

Λίγα λόγια για την Ελένη Δαφνή:

Η Ελένη Δαφνή γεννήθηκε στον Πειραιά το 1988. Είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν και του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ως ηθοποιός έχει συνεργαστεί ενδεικτικά με τους σκηνοθέτες: Θωμά Μοσχόπουλο, Κώστα Καζάκο, Παντελή Δεντάκη, Κοραή Δαμάτη, Μίχαελ Ζάιμπελ κ.ά. σε έργα όπως «Ο γιατρός της τιμής του» Καλντερόν ντε λα Μπάρκα, «Ο Κύριος Πούντιλα κι ο δούλος του Μάττι» (γιατρός) του Μ. Μπρεχτ, «Οι αλλοπαρμένοι» (Ιωάννα) των Μίντλετον και Ρόουλεϋ, “The show» (Γκλόρια) της Κατερίνας Παπαναστασάτου, «Το ξόρκι της αποκριάς» Ομάδα Φλου κ.α. Στην τηλεόραση, έχει πάρει μέρος στις σειρές «Έρωτας μετά» (ALPHA) και «Επιστροφή» (ANT1). Είναι ιδρυτικό μέλος της Θεατρικής Ομάδας Γέφυρα. Από το 2019 ασχολείται με το παιδικό θέατρο στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ (Oμάδα Φλου). Φέτος συνεχίζει για δεύτερη χρονιά την συγγραφή και αφήγηση παιδικών παραμυθιών στην Ελληνοαμερικανική Ένωση.

Απευθύνεται σε παιδιά Δημοτικού.

Η πρόσβαση είναι ελεύθερη (με προεγγραφές) για όλα τα παιδιά.

Online μέσω Zoom

Eλεύθερη με προεγγραφές στο: www.hau.gr.

Διεύθυνση Πολιτιστικών (210- 36 80 052), culture@hau.gr

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

info box

Τρόποι επικοινωνίας: 

Διεύθυνση Πολιτιστικών (210- 36 80 052), culture@hau.gr

Διεύθυνση: 

Online μέσω Zoom

Διεύθυνση Πολιτιστικών (210- 36 80 052), culture@hau.gr

Πόλη: 

Κόστος: 

Eλεύθερη με προεγγραφές στο: www.hau.gr

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

13/11/2021 - 10:30