Stand-Up Kids: Comedy show στα Πανοραμικά Σκαλιά του ΚΠΙΣΝ

Φέτος το καλοκαίρι στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) η κωμωδία έχει την τιμητική της. Τρεις συνεχόμενες Κυριακές (18 και 25 Ιουλίου και 1 Αυγούστου 2021) στις 21.00 ο δημοφιλής stand-up κωμικός Γιώργος Χατζηπαύλου παρουσιάζει στα Πανοραμικά Σκαλιά του ΚΠΙΣΝ ένα comedy show για παιδιά αποκλειστικά από 6 έως 12 ετών και τους γονείς τους.

Η παράσταση πραγματοποιείται με δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Ο Γιώργος Χατζηπαύλου, μέσα από την αγαπημένη γλώσσα μικρών και μεγάλων, την κωμωδία, παρουσιάζει μία παράσταση που περιλαμβάνει χιουμοριστικές ιστορίες από τη παιδική του ηλικία, αλλά και απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα που απασχολούν τα παιδιά σήμερα, όπως:

Τι σημαίνει να είσαι παιδί τη σημερινή εποχή;
Πώς φαντάζονται τα παιδιά ότι ήταν οι γονείς τους μικροί-και πώς ήταν στην πραγματικότητα;
Γιατί είναι περίεργες οι συμβουλές των μεγάλων;
Ποιο είναι το πιο αστείο πράγμα στον κόσμο;
Ποιος είναι ο καλύτερος σούπερ ήρωας;
Τι θα γίνουμε όταν μεγαλώσουμε;
Ποιο είναι το πιο ωραίο παραμύθι;
Ποια είναι η καλύτερη δουλειά που υπάρχει;

Ένας συνδυασμός stand-up comedy και talk show με διαδραστικό χαρακτήρα όπου τα τα παιδιά θα διαπιστώσουν ότι οι γονείς τους μπορούν ακόμα να παίξουν!

Γιώργος Χατζηπαύλου

Ο Γιώργος Χατζηπαύλου ασχολείται με το stand-up comedy επαγγελματικά από το 2007, αλλά η πρώτη επαφή του με το είδος έγινε το 2001 στις Νύχτες Κωμωδίας. Είναι ο πρώτος που στέγασε μόνιμα σε θέατρο παραστάσεις stand-up comedy στην Ελλάδα, ενώ το 2014 δημιούργησε το Stand-Up for U, έναν θεσμό κωμωδίας που στηρίζει φιλανθρωπικές δράσεις. Εκτός από τις σόλο παραστάσεις του, έχει συνεργαστεί σε παραστάσεις και περιοδείες στην Ελλάδα με Άγγλους κωμικούς, αλλά και κωμικούς του Comedy Store και έχει δημιουργήσει από το 2016 το Comedy club για παιδιά, την μοναδική ελληνική παράσταση stand-up comedy για παιδιά.

Το 2015 έγινε ο πρώτος Έλληνας stand–up κωμικός του οποίου σόλο παράσταση προβλήθηκε σε ελληνικό τηλεοπτικό δίκτυο (“Δύσκολα τα πράγματα” – Alpha TV), ενώ τον Νοέμβριο του 2017 και τον Οκτώβριο του 2019 πραγματοποίησε τις μεγαλύτερες περιοδείες ελληνόφωνου stand-up comedy εκτός Ελλάδας με sold out παραστάσεις σε πολλές πόλεις όπως Λονδίνο, Εδιμβούργο, Άμστερνταμ, Λουξεμβούργο, Βερολίνο, Βρυξέλλες, Όσλο, Βιέννη, Ζυρίχη, Ελσίνκι, Στοκχόλμη, Κοπεγχάγη, κλπ. Έχει γράψει και παρουσιάσει σατιρικές εκπομπές στην τηλεόραση, το ραδιόφωνο και το ίντερνετ, είναι μέλος της ομάδας που δημιούργησε το comedylab.gr κι έχει γράψει τη θεατρική κωμωδία 72 ώρες που παρουσιάστηκε για δύο σεζόν στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη.

Eισιτήρια:10 ευρώ (μειωμένο 5 ευρώ).

Προπώληση:
Ticket Services στο τηλ.: 210- 72 34 567.

Πληροφορίες / Κρατήσεις στο : snfcc.org.

info box

Τρόποι επικοινωνίας: 

Πληροφορίες / Κρατήσεις στο :snfcc.org

Διεύθυνση: 

Πανοραμικά Σκαλιά, ΚΠΙΣΝ

Πόλη: 

Κόστος: 

Eισιτήρια:10 ευρώ (μειωμένο 5 ευρώ).

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

18/07/2021 - 21:00