Διαδικτυακή διαδραστική παρουσίαση της νέας Κλουζοπεριπέτειας

Διαδικτυακή διαδραστική παρουσίαση της νέας Κλουζοπεριπέτειας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021 και ώρα στις 7 μ.μ., μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ.

Ο Γερμανός συγγραφέας Γίργκεν Μπανσέρους, εμπνευστής του δημοφιλούς ντετέκτιβ,
θα μας αποκαλύψει τα πάντα live για το δεύτερο ελληνικό μυστήριο του ακαταμάχητου Κλουζ,
τη Θάλασσα των χαμένων ψαριών. Και επειδή εκτός από την εξιχνίαση του πιο μεγάλου μυστηρίου στην εκδήλωση θα φτιάξουμε και τη μεγαλύτερη κατασκευή, σας προτείνουμε να έχετε δίπλα σας τα παρακάτω υλικά: Πηλό ή πλαστελίνη ή σπιτικό ζυμαράκι. Ξύλινο καλαμάκι ή μολύβι. Εναλλακτικά: Χαρτί, μολύβι, χρώματα. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης 5 τυχεροί συμμετέχοντες θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του νέου βιβλίου και πολλά αναμνηστικά δώρα του ντετέκτιβ Κλουζ.

Την εκδήλωση συντονίζουν η Βανέσσα Νερούτσου, μαθηματικός-προγραμματίστρια στο Ινστιτούτο Πληροφορικής του Ιδρύματος Τεχνολογίας & Έρευνας και διαχειρίστρια αρθρογράφος στο ιστολόγιο Ηappy Learning Seeds, η Μαρία Τσιγώνη, οικονομολόγος, συνιδρύτρια του Kids Love Greece, του Νο 1 Travel portal στην Ελλάδα που προσφέρει Family Travel Planning Services και οικογενειακές δραστηριότητες στη χώρα μας και η Μαρία Χναράκη, εθνομουσικολόγος, λαογράφος & πολιτισμικός ανθρωπολόγος, καθηγήτρια Πανεπιστημίου Drexel και εντεταλμένη αντιπρόσωπος του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών.

Η εκδήλωση που συνδιοργανώνουν το Drexel University, το Happy Learning Seeds,
το Kids Love Greece και το World Council of Cretans, με την υποστήριξη των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά με διαδοχική μετάφραση.

Για να την παρακολουθήσετε, πατήστε το εικονίδιο Zoom.Θα μεταδοθεί ταυτόχρονα στο κανάλι YouTube του Kids Love Greece και στη σελίδα του Kids Love Greece στο Facebook.

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

info box

Διεύθυνση: 

Διαδικτυακά

Πόλη: 

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

17/06/2021 - 19:00