"Ανακαλύπτω τον κόσμο με μουσική": Διαδικτυακά μαθήματα μουσικής από τη "Χαρά και Μουσική"

Η "Χαρά και Μουσική" και το "Μικρό Μπιζέλι" θα προσφέρει σε γονείς με βρεφάκια από 13 Μαΐου 2021, έναν κύκλο 4 διαδικτυακών μαθημάτων μουσικής.

Το «Ανακαλύπτω τον κόσμο με μουσική» είναι ένα σύγχρονο αισθησιοκινητικό μουσικό πρόγραμμα, το οποίο θα τρέξει για έβδομη χρονιά στο μουσικό εργαστήρι «Χαρά και Μουσική» και απευθύνεται αποκλειστικά σε βρέφη ηλικίας από 3 έως 18 μηνών.

Μέσα από παιχνίδια που διεγείρουν την ακοή, την όραση και την αφή, χτίζονται οι πρώτες βάσεις για μια ισορροπημένη ανάπτυξη και ενισχύεται ο δεσμός ανάμεσα στον γονιό και στο βρέφος. Στη διάρκεια των μαθημάτων οι γονείς και τα βρέφη θα παίξουν μουσικά παιχνίδια, θα μάθουν τραγουδάκια και θα διασκεδάσουν χορεύοντας!

Πληροφορίες:
Η πρώτη συνάντηση θα γίνει Πέμπτη 13/05 στις 11.30 για όσους επιθυμούν ένα ευχάριστο πρωινό και Πέμπτη στις 17.30 για όσους προτιμούν ένα παιχνιδιάρικο απόγευμα!

Το πρόγραμμα θα έχει διάρκεια 4 εβδομάδες και κάθε συνάντηση διαρκεί 30 λεπτά. (Οι μέρες και οι ώρες του προγράμματος θα είναι σταθερές).

Το κόστος του προγράμματος είναι 30 ευρώ (συν τυχόν τραπεζικά έξοδα) και για την κράτηση θέσης μπορείτε να στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στις παρακάτω διευθύνσεις:

E-mails επικοινωνίας: katerinakouthouri1@gmail.com και erithom@hotmail.com

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε και στα παρακάτω τηλέφωνα 6906 174 888 και 6937 216 816.

Για να σας αποσταλεί ο σύνδεσμος του σεμιναρίου απαιτείται κατάθεση ολόκληρου του ποσού.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν μέσω της πλατφόρμας zoom.

Απαραίτητες προϋποθέσεις, η διάθεση για παιχνίδι και τα άνετα ρούχα!

Για την πραγματοποίηση των παιχνιδιών θα χρειαστούν επίσης κάποια εύκολα υλικά, τα οποία υπάρχουν διαθέσιμα σε κάθε σπίτι!

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

info box

Τρόποι επικοινωνίας: 

τηλ. 6906 174 888 και 6937 216 816

Διεύθυνση: 

Διαδικτυακά

Πόλη: 

Κόστος: 

Το κόστος αναφέρεται αναλυτικά μέσα στο άρθρο

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

13/05/2021 - 11:30