Διαδικτυακή εκδήλωση με αφορμή τη νέα περιπέτεια του ντετέκτιβ Κλουζ

Η 29η υπόθεση του ντετέκτιβ Κλουζ Η θάλασσα των χαμένων ψαριών είναι γεγονός! Και ενώ πολύ θα το ήθελε ο ντετέκτιβ Κλουζ και ο δημιουργός του Γίργκεν Μπανσέρους να έρθουν στην Ελλάδα και να εξιχνιάσετε μαζί τη νέα υπόθεση, οι συνθήκες με την πανδημία δεν το επιτρέπουν. Όμως ένας σωστός ντετέκτιβ κρύβει πάντα και έναν δεύτερο άσο στο μανίκι του! Έτσι οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ και το GOETHE-INSTITUT ATHEN επιστρατεύουν τις δυνατότητες που δίνει η τεχνολογία και τον φέρνουν ζωντανά στις οθόνες σας.

Συντονιστείτε το Σάββατο, 15 Μαΐου 2021, στις 11 το πρωί, στη σελίδα Facebook των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.

Ο Γερμανός συγγραφέας Γίργκεν Μπανσέρους, εμπνευστής του δημοφιλούς ντετέκτιβ, θα μας αποκαλύψει τα πάντα live για το δεύτερο ελληνικό μυστήριο του ακαταμάχητου Κλουζ, τη Θάλασσα των χαμένων ψαριών. Βοηθοί του για μία ώρα θα είναι η καθηγήτρια Γερμανικών του GOETHE-INSTITUT ATHEN Αλεξάνδρα Παπαθανασίου και όλοι εσείς!

Η εκδήλωση, που διοργανώνουν το GOETHE-INSTITUT ATHEN και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, θα πραγματοποιηθεί στα γερμανικά με διερμηνεία στα ελληνικά, ενώ θα μεταδοθεί ταυτόχρονα στο κανάλι YouTube των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ και στη σελίδα Facebook του GOETHE-INSTITUT ATHEN.

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

info box

Διεύθυνση: 

Διαδικτυακά

Πόλη: 

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

15/05/2021 - 11:00