Βρέφη και μουσική: πως να παίξεις μουσική με το μωρό σου

Βρέφη και Μουσική - Πως να παίξεις μουσική με το μωρό σου. Πρόκειται για μια παρουσίαση του αισθησιοκινητικού μουσικού προγράμματος "Ανακαλύπτω τον κόσμο με μουσική", που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Απριλίου 2021, κατά τις ώρες 11.00- 12.30 και 18.00-19.30, από από τους "Χαρά και Μουσική" και "Το μικρό Μπιζέλι".

Oι πρώτοι μήνες ζωής του ανθρώπου είναι σημαντικοί και συχνά σημαδιακοί, όπως είναι κάθε πρώτη εμπειρία. Τα βρέφη απολαμβάνουν την παρέα και επιθυμούν να τα απασχολούν οι γονείς με ενδιαφέρουσες δραστηριότητες. Άλλωστε αυτό που στους ενήλικες φαίνεται προφανές και απλοϊκό για εκείνα είναι περίπλοκο και αξιοπερίεργο. Ένα περιβάλλον πλούσιο σε μουσικά ακούσματα επιδρά στην ανάπτυξη της μουσικής ικανότητας του παιδιού. Τα οφέλη της μουσικής είναι εξαιρετικά θετικά, καθώς η μουσική συντελεί στην ανάπτυξη του εγκεφάλου, προάγει την χαρά και την δημιουργικότητα, ενισχύει το συναισθηματικό δεσμό γονέα και παιδιού και επιδρά θετικά στην κοινωνική ωρίμανσή του.

Η Κατερίνα από την "Χαρά και Μουσική" www.xarakaimousiki.gr και η Έρρικα από το "Μικρό Μπιζέλι" www.facebook.com/mikrobizeli ένωσαν τις δυνάμεις, τις γνώσεις και την αγάπη τους για τα παιδιά και θα σας προσφέρουν με αυτό το σεμινάριο τρόπους μουσικής επικοινωνίας και ιδέες ευχάριστων δραστηριοτήτων για να περάσετε δημιουργικό χρόνο με το μωρό σας από το τέλος του πρώτου τριμήνου μέχρι και την ηλικία των 18 μηνών!

Το σεμινάριο απευθύνεται σε γονείς, μελλοντικούς γονείς, σε βρεφονηπιοκόμους, φοιτητές, δασκάλους μουσικής και σε φροντιστές βρεφών. Έχει διάρκεια μιάμισης ώρας και θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας Zoom. Έχει βιωματικό χαρακτήρα και προσφέρει δραστηριότητες διάδρασης στους συμμετέχοντες.

Το κόστος του σεμιναρίου είναι 20 ευρώ ( συν τυχόν τραπεζικά έξοδα) και για την κράτηση θέσης μπορείτε να στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στις παρακάτω διευθύνσεις. Για να σας αποσταλεί ο σύνδεσμος του σεμιναρίου απαιτείται κατάθεση ολόκληρου του ποσού.

E-mails επικοινωνίας: katerinakouthouri1@gmail.com και erithom@hotmail.com

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε και στα παρακάτω τηλέφωνα 6906 174 888 και 6937 216 816.

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

info box

Τρόποι επικοινωνίας: 

E-mails επικοινωνίας: katerinakouthouri1@gmail.com και erithom@hotmail.com

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε και στα παρακάτω τηλέφωνα 6906 174 888 και 6937 216 816.

Διεύθυνση: 

Διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Zoom

Πόλη: 

Κόστος: 

Το κόστος του σεμιναρίου είναι 20 ευρώ

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

24/04/2021 - 11:00