«Γιορτάζουμε την Ελληνική Επανάσταση»: Διαδικτυακή εκδήλωση για νεαρούς βιβλιόφιλους από την Ελληνοαμερικανική Ένωση

H Ελληνοαμερικανική Ένωση και οι Εκδόσεις Ψυχογιός προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε διαδικτυακή εκδήλωση με αφορμή την συμπλήρωση 200 χρόνων από την κήρυξη της Επανάστασης του 1821.

Η παρουσίαση «Γιορτάζουμε την Ελληνική Επανάσταση» με τον συγγραφέα και τηλεπαρουσιαστή Χρήστο Δημόπουλο απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας Δημοτικού και θα πραγματοποιηθεί online μέσω Zoom την Κυριακή 21 Μαρτίου 2021 και ώρα 18:00. H πρόσβαση είναι ελεύθερη (με προεγγραφές) για τους νεαρούς βιβλιόφιλους.

Ελάτε να μάθουμε για το Πρώτο Σύνταγμα της Ελλάδας και τη ζωή των παιδιών εκείνα τα χρόνια! Ακόμα ο αγαπημένος Χρήστος Δημόπουλος μοιράζεται μαζί μας τα μυστικά της θρυλικής καπετάνισσας Μαντώς Μαυρογένους, με αφορμή το 5ο βιβλίο της σειράς «Οι περιπέτειες του ήπιου θερμοκήπιου».

Ο Χρήστος Δημόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα. Για πολλά χρόνια παρουσίαζε στην ΕΡΤ τη βραβευμένη παιδική εκπομπή «Ουράνιο Τόξο», ενώ τώρα παρουσιάζει τη συνέχειά της µε τίτλο «1.000 χρώματα του Χρήστου». Τα τελευταία χρόνια γράφει βιβλία για παιδιά.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα christosdemopoulos.gr

Πληροφορίες / Κρατήσεις: hau.gr

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

info box

Τρόποι επικοινωνίας: 

Πληροφορίες / Κρατήσεις: hau.gr

Διεύθυνση: 

Ελληνοαμερικανική Ένωση
Online μέσω Zoom

Πόλη: 

Κόστος: 

Δωρεάν με προεγγραφές εδώ: https://events.hau.gr/paidikes-ekdhlwseis/

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

21/03/2021 - 18:00