"Ο Πινόκιο" συναντά τα παιδιά μέσα από μια online παράσταση από το Κουκλοθέατρο Κρήτης

Γονείς και παιδιά αδράξτε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε την παράσταση “Ο Πινόκιο” του Κάρλο Κολόντι σε διασκευή του Κουκλοθεάτρου Κρήτης.

Η υπόθεση της παράστασης:

Ο Πινόκιο του ΚουκλοΘεάτρου Κρήτης θα γεννηθεί και θα ταξιδέψει μέσα σε ένα κούτσουρο στο σπίτι του Τζεπέτο προερχόμενος από την χώρα των δέντρων!

Μέσα από την αθωότητα και τις σκανταλιές του, θα κάνει το δικό του ταξίδι στον κόσμο των ανθρώπων προσπαθώντας να βρει την δική του «Ιθάκη».

Με μία μύτη που μεγαλώνει κάθε φορά που λέει ψέματα προδίδοντάς τον και μαζί του πάντα ο Γρύλος, ο πιο πιστός φίλος του, ο οποίος σπεύδει για βοήθεια κάθε φορά που την χρειάζεται.

Με την παράσταση αυτή προσδοκάμε από τη μία να ψυχαγωγηθούν μικροί και μεγάλοι που θα την παρακολουθήσουν και από την άλλη να περάσουμε μηνύματα που θεωρούμε επίκαιρα:
Να είμαστε ο εαυτός μας και όχι αυτό που θα ήθελαν οι άλλοι
Να είμαστε αληθινοί και όχι ψεύτικοι
Να είμαστε διαφορετικοί αλλά συνάμα ίσοι
Να είμαστε Άνθρωποι

Να αποδεχόμαστε την διαφορετικότητα Είναι σημαντικό για εμάς να αγγίξει τα παιδιά, να προσεγγίσει όσους θεωρούνται “αδιάφοροι” και “αδύναμοι”, να τους εμψυχώσει και να σταθεί αρωγός ώστε να νιώθουν άνετα και άφοβα ακόμα κι αν είναι διαφορετικοί.

Με αυτό τον τρόπο ενστερνιζόμαστε τις ανάγκες των παιδιών ανάλογα με την ηλικία τους και την ιδιοσυγκρασία τους. Μέσα από χιούμορ, γέλιο και συγκίνηση, τα παιδιά θα ταξιδέψουν για μία ώρα στον κόσμο του Κουκλοθεάτρου!

Ημερομηνία παράστασης: Έως 10 Μαρτίου 2021.

Εισιτήριο: 6 ευρώ.

Για να δείτε την παράσταση πατήστε εδώ:
https://www.ticketservices.gr/event/pinokio-video-on-demand/?eventid=588...

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

info box

Διεύθυνση: 

Διαδικτυακά

Πόλη: 

Κόστος: 

εισιτήρια: 6 ευρώ

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

18/02/2021 - 18:00