«Το πρώτο όνειρο του Φώτη. Ένα ταξίδι στο φως»: Διαδικτυακή εκδήλωση για μικρούς και μεγάλους

Το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 11:30 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή παρουσίαση-συζήτηση, αφήγηση και κλήρωση του βιβλίου «Το πρώτο όνειρο του Φώτη. Ένα ταξίδι στο φως» της συγγραφέως Πέννυς Χατζηευστρατίου Μιχελινάκη, από την ομάδα Ευτυχισμένα Παιδιά στο facebook.

"Θα είμαι ζωντανά σε συνομιλία με την καλεσμένη μας γι' αυτό καλό είναι να έχετε γίνει νωρίτερα μέλη της συγκεκριμένης ομάδας στο facebook, έτσι ώστε να έχω τον χρόνο να δεχτώ τα αιτήματα σας.Θα μπείτε από μόνοι σας στις 11:30 το πρωί στην ομάδα και θα παρακολουθήσετε την εκδήλωση. Δεν θα σας έρθει κάποια ειδοποίηση ή κάποιο λινκ. Θα υπάρχει η διαδικτυακή αυτή εκδήλωση στις ανακοινώσεις καρφιτσωμένη για να τη βρείτε αμέσως".

«Το πρώτο όνειρο του Φώτη. Ένα ταξίδι στο φως.» Νέο παιδικό βιβλίο σε εικονογράφηση Μυρτώς Δεληβοριά. Αυτοέκδοση, του εκδοτικού οίκου Πατάκη.

Διαθέσιμο και στα Αγγλικά με τον τίτλο “Lucian’s first dream. A journey to light”.

Ένα εκπαιδευτικό και αλληγορικό παραμύθι για το φως. Μαθαίνει στα παιδιά για το φως που βρίσκεται γύρω μας, αλλά και για το φως που κρύβεται μέσα μας!

Σύνοψη του βιβλίου:

Ο Φώτης αναρωτιόταν πώς είναι να βλέπει κανείς όνειρα. Όταν αποφασίζει να ψάξει να βρει το δικό του όνειρο, ξεκινά ένα ταξίδι γεμάτο περιπέτεια! Στο ταξίδι αυτό, ο Φώτης ανακαλύπτει αλήθειες γεμάτες φως, που τελικά θα του αποκαλύψουν το δρόμο για το δικό του όνειρο…
Βιογραφικό: Η Πέννυ Χατζηευστρατίου Μιχελινάκη κατέχει διδακτορικό και μεταπτυχιακό στον Φωτισμό. Έχει σπουδάσει Οικονομικά και Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων. Έχει εργαστεί και έχει γράψει άρθρα για το φωτισμό. Έχει συμμετάσχει σε ομάδες για τις ανθρώπινες σχέσεις, εστιάζοντας κυρίως στη σχέση γονέων και παιδιών. Εμπνευσμένη από την οικογένεια της, η Πέννυ έχει σχεδιάσει τη σειρά διαδραστικών και βιωματικών εργαστηρίων με το φως για παιδιά, Penny’s light seminar, που παρουσιάζει σε νηπιαγωγεία, σχολεία και άλλους χώρους. Το πρώτο της βιβλίο έρχεται ως συνέχεια των εργαστηρίων της και εμπεριέχει τις γνώσεις της, αλλά και στοιχεία της προσωπικής της αναζήτησης για μια ζωή «με φως».

Σημεία που θα βρείτε την συγγραφέα:

Penny Hatziefstratiou Michelinaki

https://www.facebook.com/groups/3437406846484452

https://www.facebook.com/pennymichelinaki

https://www.instagram.com/penny_h_m/

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

info box

Διεύθυνση: 

Διαδικτυακά στην ομάδα Ευτυχισμένα Παιδιά στο facebook

Πόλη: 

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

06/02/2021 - 11:30