Διαδικτυακές χριστουγεννιάτικες ιστορίες με την Σάσα Βούλγαρη

Για όλους όσους κρύβουν ένα χριστουγεννιάτικο παιδί στην καρδιά τους η Σάσα Βούλγαρη μας προσκαλεί να ακούσουμε τις υπέροχες χριστουγεννιάτικες ιστορίες που έχει να μας αφηγηθεί στην ψηφιακή πλατφόρμα του Ιδρύματος Θεοχαράκη το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 19:30.

Μια φορά κι ένα καιρό τα Χριστούγεννα ήταν αλλιώτικα! Μπορούσες ακόμα να συναντήσεις ξωτικά! Οι άνθρωποι γιόρταζαν σε μεγάλες συντροφιές γύρω από το τραπέζι μα άφηναν πάντα μια λιχουδιά για τους σκανδαλιάρηδες καλικάντζαρους που τρύπωναν από τις καμινάδες… Κι έλεγαν όλο το βράδυ θρύλους και παραμύθια χριστουγεννιάτικα με ήρωες και ηρωίδες, που είχαν γενναίες και ζεστές καρδιές και ήξεραν να διώχνουν το φόβο και την παγωνιά μακριά.

Αυτά τα Χριστούγεννα, όσο διαφορετικά και αν είναι, ας τα κρατήσουμε ξεχωριστά, μαγικά και γεμάτα Αγάπη. Κι ελάτε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα!

Απευθείας από το χριστουγεννιάτικα στολισμένο αμφιθέατρο του Ιδρύματος Θεοχαράκη, η Σάσα, μια αληθινή παραμυθού, «τρυπώνει» στα σπίτια σας και φέρνει τη λάμψη και το πνεύμα των Χριστουγέννων μέσα από την αφήγηση των παραμυθιών της. Μια μοναδική βραδιά αφήγησης που γοητεύει τις καρδιές όλων εκείνων που έχουν την διάθεση να βλέπουν τον κόσμο με την αθωότητα της παιδικής ψυχής.

Σχεδιασμός-Αφήγηση-Τραγούδισμα: Σάσα Βούλγαρη.

Πότε; 19/12/2020, στις 19:30 – 21:00.

Πραγματοποιείται μέσω live streaming.

Τελική ημερομηνία εγγραφών: 18 Δεκεμβρίου 2020, στις 15:00,

Αποστολή κωδικών: 18/12 στις 16:00,

Κόστος συμμετοχής ανά σύνδεση: 10€.

Κλείστε το εισιτήριό σας εδώ:
https://thf.liknoss.com/theatra.exe?PM=P1&id=00027_000001303#linkOk

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

info box

Τρόποι επικοινωνίας: 

για όσους έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο

Διεύθυνση: 

Διαδικτυακά

Πραγματοποιείται μέσω live streaming.

Πόλη: 

Κόστος: 

Κόστος συμμετοχής ανά σύνδεση: 10€

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

19/12/2020 - 19:30