Το Παιδικό Μουσείο Exploration ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη!

Το Παιδικό Μουσείο Exploration, το πρώτο κινητό παιδικό μουσείο στην Ελλάδα, με αποσκευές τις συλλογές, τα εκθέματα και τους ερμηνευτές του, βρίσκεται παντού για όλα τα παιδιά! Αποστολή του; Να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες παιχνιδιού και μάθησης με αφορμή τον πολιτισμό.

Ανταποκρινόμενο στις ιδιαίτερες υγειονομικές συνθήκες που ισχύουν σήμερα, το Exploration ταξιδεύει αυτό το μήνα μέχρι τη Θεσσαλονίκη και προσκαλεί γονείς και παιδιά να ανακαλύψουν την πόλη των κάστρων, μέσα από την διαδικτυακή δράση #Εξερεύνηση στην πόλη: Θεσσαλονίκη!

Μία από τις βασικές υπηρεσίες του Exploration είναι οι θεματικές μας πολιτιστικές διαδρομές, τα walking tours δηλαδή. Διαδρομές που δίνουν την ευκαιρία στους επισκέπτες μας από όλο τον κόσμο να «περπατήσουν» την πόλη και μέσα από το παιχνίδι να ανακαλύψουν τη φυσική και πολιτιστική κληρονομιά, να γνωρίσουν ανθρώπους του σήμερα και του χθες. Αυτό το μήνα, λοιπόν, ταξιδεύουμε μέχρι τη Θεσσαλονίκη και την ανακαλύπτουμε… διαδικτυακά! Κάθε εβδομάδα του Νοεμβρίου θα εξερευνούμε παρέα διαφορετικά μέρη της πόλης, θα διαβάζουμε ιστορίες, θα γνωρίζουμε διάσημα μνημεία και θα ξεκλειδώνουμε τα μυστικά που κρύβουν

Η #Εξερεύνηση στην πόλη: Θεσσαλονίκη ξεκινά αυτή την Κυριακή 8 Νοεμβρίου!

Είστε έτοιμοι για εξερεύνηση;

Η ψηφιακή δράση #Εξερεύνηση στην πόλη: Θεσσαλονίκη είναι δωρεάν και βρίσκεται online στην επίσημη ιστοσελίδα του Μουσείου www.exploration.gr και στα κοινωνικά δίκτυα.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το Παιδικό Μουσείο Exploration στο mail info@exploration.gr ή στο τηλ +30 6948 822 622.

 

Περισσότερες πληροφορίες:

Exploration Children’s Museum

www.exploration.gr | info@exploration.gr

+30 6948 822 622

info box

Για ηλικίες από: 

Διεύθυνση: 

Η ψηφιακή δράση #Εξερεύνηση στην πόλη: Θεσσαλονίκη είναι δωρεάν και βρίσκεται online στην επίσημη ιστοσελίδα του Μουσείου www.exploration.gr και στα κοινωνικά δίκτυα.

Πόλη: 

Κόστος: 

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

08/11/2020 - από τις 09:00 έως τις 21:00