«Ταξίδι στην Παραξενούπολη» με δωρεάν είσοδο στο Θέατρο Κολωνού

Η νέα διαδραστική παιδική μουσικοθεατρική παράσταση «Ταξίδι στην Παραξενούπολη» της FREZYDERM έρχεται με μπόλικη φαντασία, αστείρευτο χιούμορ, υπέροχα διδάγματα και μοναδικές εκπλήξεις να ψυχαγωγήσει μικρούς και μεγάλους στο Θέατρο Κολωνού, την Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020 και ώρα 20.30.

Η υπόθεση της παράστασης:

Η Παραξενούπολη είναι μια πόλη διαφορετική από τις υπόλοιπες.. συμβαίνουν παράξενα , αστεία και περίεργα πράγματα. Ο Δοντούλης , ο Φρεζυδέας, η Καθαρόπη και πολλοί παραξενοήρωες θα συνεργαστούν με τα παιδιά και μέσα από την διάδραση θα καταφέρουν να βρει η πόλη την κανονικότητά της!

Τα θέματα που πραγματεύεται η παράσταση είναι η σημασία της συνεργασίας για να βρεθεί η λύση σε κάθε πρόβλημα, η αξία της ενσυναίσθησης και ο βασικός ρόλος της σωστής υγιεινής στην καθημερινότητα όλων μας.

Προμηθευτείτε έγκαιρα το δελτίο εισόδου σας.
Είσοδος Ελεύθερη με δελτία εισόδου.

Τηλέφωνα επικοινωνίας 211 72.58.176 9.00 με 15.00 & 18.00 με 21.00.

Η διάθεση των δελτίων εισόδου για τις παραστάσεις στο θέατρο Κολωνού θα πραγματοποιείται την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα από την εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο δήμου Αθηναίων, αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτσης» (Ακαδημίας 50) και ώρες 10.00-14.00 και δυο ώρες πριν την έναρξη στο θέατρο Κολωνού.

Θέατρο Κολωνού – πρόσβαση: Μετρό: Σταθμός Σεπόλια & Σταθμός Λαρίσης, Τρόλεï: No. 12 (Ζάππειο – Περιστέρι), στάση «Αρμονία», Λεωφορείο: 057 (Ομόνοια – Λόφος Σκουζέ), στάση «πλατεία Κολωνού».

Συντελεστές παράστασης:

Παραγωγή: Εργοστάσιο Ονείρου
Διάρκεια παράστασης: 60 Λεπτά
Κείμενο – Σκηνοθεσία: Δημήτρης Πιέτρης
Σκηνικά – Ζωγραφική: Γιάννης Σπανόπουλος
Κοστούμια:Τέτα Βασιλάτου
Παίζουν οι ηθοποιοί: Μαρία Καμακάρη, Αρμάν Εδουάρδος Μενετιάν , Κωνσταντίνα Τασιγιώργου , Πιέτρης Δημήτρης .
Σε video προβολή η Τζοάννα Βρακά

Η παράσταση είναι με την στήριξη του Δήμου Αθηναίων και του Οργανισμού Πολιτισμού ,Αθλητισμού & Νεολαίας Δήμου Αθηναίων Οργανισμού.

Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού
Ιωαννίνων & Καπανέως, Κολωνός
τηλ.210-52 84 800

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

info box

Για ηλικίες από: 

3-5

Τρόποι επικοινωνίας: 

τηλ.210-52 84 800

Διεύθυνση: 

Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού
Ιωαννίνων & Καπανέως,
Κολωνός

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

30/07/2020 - 20:30