Παρέα με «Τα τρία γουρουνάκια» στον Κινηματογράφο Αύρα

Το Κουκλοθέατρο της Χριστίνας Μπήτιου(Χ.Α.Ν.Θ.) θα παρουσιάσει την Τρίτη 28 Ιουλίου 2020 και ώρα 7:30 μ.μ.  το έργο «Τα τρία γουρουνάκια», στον κινηματογράφο Αύρα.

Λίγα λόγια για την κουκλοθεατρική παράσταση:

«Ο Ασπρούλης με το αχυρένιο σπιτάκι έχει το μυαλό του συνεχώς στο παιχνίδι και στις εύκολες λύσεις. Ο Μαυρούλης με  το ξύλινο σπιτάκι του, έχει κάποιους προβληματισμούς μεν, αλλά δεν το ψάχνει και πολύ δε. Η ξύλινη σχέση που αντιπροσωπεύει το σπιτάκι του, έχει κάποιες βάσεις, αλλά όχι ιδιαίτερα στέρεες. Τέλος, το τρίτο γουρουνάκι, ο Καφετούλης, αντιπροσωπεύει το άτομο με δυνατό χαρακτήρα, το άτομο που προσπαθεί, προβληματίζεται, θυσιάζεται κα αγωνίζεται για το καλύτερο. Η σχέση από τούβλα, πέτρες και λάσπη είναι η σχέση με γερές βάσεις, δυνατούς ψυχικούς δεσμούς και οχύρωση προς τους εξωτερικούς κινδύνους. Το σπιτάκι του ταρακουνιέται από τις δυσκολίες, αλλά δεν καταρρέει, σηκώνει επισκευές και συντήρηση και αποτελεί καταφύγιο και στήριγμα ζωής.
Εσείς ποιο γουρουνάκι θα επιθυμούσατε  να είστε;
Προσωπικά θα επίλεγα το τρίτο, αυτό με την ισορροπημένη προσωπικότητα και την ασφάλεια που του προσφέρει το σπιτάκι του και μια όμορφη σχέση. Οι κακοί λύκοι βρίσκονται στο μυαλό μας και μ’αυτό μπορούμε να τους νικήσουμε, εκπαιδεύοντας το».

14 κούκλες και  3 αλλαγές σκηνικών

Διάρκεια:  60΄

τηλ. για πληροφορίες: 6987 868 881


Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

Ετικέτες: 

info box

Τρόποι επικοινωνίας: 

τηλ. για πληροφορίες: 6987 868 881

Διεύθυνση: 

Κινηματογράφος Αύρα
Νικολάου Πλαστήρα 3,
55 132, Καλαμαριά

Πόλη: 

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

28/07/2020 - 19:30