Ποδηλατοβόλτα στα νέα πρόσωπα της Αθήνας

Ποδηλατοβόλτα για μικρούς και μεγάλους με τη Solebike στο κέντρο της Αθήνας την Κυριακή 19 Ιουλίου και την Κυριακή 30 Αυγούστου.


Ο σεβασμός στον άνθρωπο και τον πλανήτη ήταν και είναι στην κορυφή των προτεραιoτήτων του ελληνικού περιοδικού δρόμου «σχεδία» και του «σχεδία home». Αυτός είναι και ο λόγος που «γεννήθηκε» το περιβαλλοντικό και κοινωνικό πρόγραμμα «σχεδία αρτ», που στο «σχεδία home» υπάρχουν μόνο γυάλινα μπουκάλια, που η συσκευασία για να πάρετε μαζί σας το ρόφημά σας δεν χρειάζεται πλαστικό καπάκι, που ο χώρος δημιουργήθηκε με φιλικά προς το περιβάλλον υλικά.

Σε μια προσπάθεια καλλιέργειας της περιβαλλοντικής μας συνείδησης και της εξοικείωσής μας με εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης, πιο φιλικούς προς τον πλανήτη, εντάσσεται και η βόλτα για μικρούς και μεγάλους με τα ποδήλατα της Solebike στο κέντρο της Αθήνας την Κυριακή 19 Ιουλίου και την Κυριακή 30 Αυγούστου.

Ξεκινώντας από τη Solebike (Λεμπέση 11), θα ανακαλύψετε τον «Μεγάλο Περίπατο» από τη λωρίδα του ποδηλάτη. Η πόλη αποκτά ένα νέο πρόσωπο με την ασφαλή και εντυπωσιακή διαδρομή που συνδέει τον αρχαιολογικό περίπατο με το εμπορικό κέντρο και περνάει από το Παναθηναϊκό Στάδιο, το Ζάππειο, τον Εθνικό Κήπο, το Σύνταγμα, το Πανεπιστήμιο και τη Νεοκλασική Τριλογία, συνεχίζοντας προς τη νέα πλατεία Ομονοίας, την οδό Αθηνάς και την περιοχή των νέων πεζόδρομων.

Η ποδηλατοβόλτα θα κλείσει στο «σπίτι της σχεδίας», όπου όλοι οι ποδηλάτες θα μπορούν να απολαύσουν ένα νόστιμο brunch, φτιαγμένο από τους ανθρώπους μας.

Διάρκεια βόλτας: 09:00 – 13:00
Αφετηρία: Solebike, Λεμπέση 11, Αθήνα
Η κράτηση είναι απαραίτητη.
Τηλέφωνο κρατήσεων 213 0231220, email: info@shediahome.gr.

* Κόστος συμμετοχής 15€ ανά άτομο. Περιλαμβάνει το ηλεκτρικό ποδήλατο και το special brunch.
** Διατίθενται παιδικά καθισματάκια, καθώς και κανονικά ποδήλατα για τους μικρούς μας φίλους.

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

5-9
9-12
12+

Τρόποι επικοινωνίας: 

Τηλέφωνο κρατήσεων 213 0231220, email: info@shediahome.gr.

Διεύθυνση: 

Αφετηρία: Solebike, Λεμπέση 11, Αθήνα
Η κράτηση είναι απαραίτητη.

Πόλη: 

Κόστος: 

* Κόστος συμμετοχής 15€ ανά άτομο. Περιλαμβάνει το ηλεκτρικό ποδήλατο και το special brunch.

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

19/07/2020 - από τις 09:00 έως τις 13:00
30/08/2020 - από τις 09:00 έως τις 13:00