«Ένα παπί αλλιώς…»: Δωρεάν αφήγηση παραμυθιού για παιδιά στον Εθνικό Κήπο

Μία υπέροχη εκδήλωση περιμένει τα παιδιά, ηλικίας 4 έως 10 ετών, και τους γονείς τους στον Εθνικό Κήπο, και αυτό το σαββατοκύριακο 4 και 5 Ιουλίου στις 19:00, στη θέση Κυπαρίσσι, δίπλα από την παιδική χαρά!

Το κέντρο ευρωπαϊκής πληροφόρησης του Δήμου Αθηναίων καλεί μικρούς και μεγάλους να παρακολουθήσουν την αφήγηση «Ένα παπί αλλιώς…», η οποία είναι βασισμένη στο παραμύθι του Δανού συγγραφέα Χανς Κρίστιαν Άντερσεν «Το ασχημόπαπο».

Είναι απαραίτητη η κράτηση στο 210 37 22 182 (ώρες 08.30-16.00) καθώς έχει προβλεφθεί ως μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων, τα 30 παιδιά. Μπορείτε ακόμη να προβείτε σε κράτηση μέσω e-mail στο europedirect@athens.gr.

Η ιστορία αφηγείται ένα μικρό παπί που γεννήθηκε σ’ έναν αχυρώνα και υπέστη κακοποίηση από τους γύρω του λόγω της διαφορετικότητάς του. Αυτό όμως αλλάζει όταν μεγαλώνει και γίνεται ένας όμορφος κύκνος.

Η ιστορία είναι αγαπημένη σε όλο τον κόσμο ως μια ιστορία για την προσωπική μεταμόρφωση προς το καλύτερο και έχει διδακτικό χαρακτήρα ως προς τη διαφορετικότητα και τη βία.

Η αφήγηση από τις ηθοποιούς Φαίη Κοκκινοπούλου και Ροζαμάλια Κυρίου είναι εμπλουτισμένη με διαδραστικά και θεατρικά στοιχεία, για παιδιά από 4-10 χρονών.

Η συνοδεία πιάνου από τη μουσικό Δήμητρα Κοκκινοπούλου, συμπληρώνει ιδανικά την πρωτότυπη αυτή αφηγηματική πρόταση.

Τα παιδιά και οι γονείς τους μπορούν να παρακολουθήσουν καθισμένοι σε μαξιλάρια και κιλίμια που θα έχουν τοποθετηθεί έτσι ώστε να τηρούνται οι προβλεπόμενες αποστάσεις.

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9

Διεύθυνση: 

Εθνικός Κήπος,
θέση Κυπαρίσσι

Πόλη: 

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

04/07/2020 - 19:00