Λέμε ΟΧΙ στο σχολικό εκφοβισμό στο Art4fun

Λέμε ΟΧΙ στο σχολικό εκφοβισμό (αφήγηση, συζήτηση, κατασκευή από 2 ετών), στο Art4fun.

Αν φοβάσαι στο σχολείο,μην το θεωρείς αστείο. Πρέπει να μιλήσεις με μεγάλους και μικρούς να συζητήσεις.

Την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020 πηγαίνουμε στο Art4Fun συζητάμε για τον σχολικό εκφοβισμό, μαθαίνουμε να τον εκμηδενίζουμε αλλά και να τον αντιμετωπίζουμε μέσα από συζήτηση, αφήγηση και κατασκευές. Σας περιμένουμε λοιπόν σε μία συναρπαστική απασχόληση με event από τις 19:00 έως τις 20:30 (χωρίς οικονομική επιβάρυνση μπορείτε να προσέλθετε από τις 17:30 για ελεύθερο παιχνίδι) όπου δεν πρέπει να λείψει κανείς.

Αναλυτικότερα:

Αφήγηση: Από τις ειδικές παιδαγωγούς του Art4Fun θα ακούσουμε ιστορίες γεμάτες νόημα που θα μας κάνουν να προβληματιστούμε για το Bullying που λαμβάνει χώρα στους σχολικούς χώρους.

Συζήτηση: Έπειτα, ξανά με τις ειδικές παιδαγωγούς θα συζητήσουμε γύρω από το θέμα και θα μάθουμε να το αντιμετωπίζουμε αλλά και τρόπους για να το εξαφανίσουμε με την συμπεριφορά μας και τη στάση μας.

Κατασκευή: Με τα υλικά μας θα κατασκευάσουμε τα πιο ωραία διακοσμητικά για να θυμόμαστε ότι η αγάπη είναι το μόνο πράγμα που πρέπει να έχουμε στις καρδιές μας!

Μη λείψει κανείς!!!

Είσοδος 9 ευρώ με χυμό, συμμετοχή στο event και ελεύθερο παιχνίδι στους χώρους του Art4Fun με τα διάσημα Lego, Plantoys και Playmobil και πριν και μετά το event.

Συμμετέχουν παιδιά από 2 ετών και άνω, παιδιά κάτω των 2 ετών συμμετέχουν στο event μονάχα με παράλληλη συμμετοχή του γονέα ή του παππού αξίας 9 ευρώ, όπου ο κάθε γονέας ή παππούς μπορεί εξίσου να απολαύσει φυσικό χυμό ή κάποιο άλλο ρόφημα ή αναψυκτικό της αρεσκείας του

Κρατήσεις στο τηλέφωνο 210- 68 35 494 / στο email info@art4fun.gr ή στο messenger της σελίδας μας ή μέσω του site μας www.art4fun.gr

Art4fun
Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Art4Fun
Ολύμπου 25,
15 234, Xαλάνδρι,
Αθήνα

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

Ετικέτες: 

info box

Τρόποι επικοινωνίας: 

τηλ. 210- 68 35 494

Διεύθυνση: 

Art4fun
Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Art4Fun
Ολύμπου 25,
15 234, Xαλάνδρι

Πόλη: 

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

06/03/2020 - 19:00