Ο φίλος μας ο Καραγκιόζης στο Art4fun

"Ο φίλος μας ο Καραγκιόζης" (συζήτηση, παιχνίδια, κατασκευές από 2 ετών). Ελάτε το θέατρο σκιών να ανακαλύψουμε, τον Καραγκιόζη να γνωρίσουμε, θέατρο σκιών να στήσουμε
μικρή παράσταση να παρακολουθήσουμε κι έπειτα τη δική μας σκηνή να φτιάξουμε στο σπίτι να έχουμε για να διασκεδάσουμε.

"Την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020, σας περιμένουμε σε μία συναρπαστική 4ωρη απασχόληση με event από τις 19:00 έως τις 20:30 (χωρίς οικονομική επιβάρυνση μπορείτε να προσέλθετε από τις 17:30 για ελεύθερο παιχνίδι) όπου θα μάθουμε τα πάντα για τη μακρά παράδοση του θεάτρου σκιών, θα δημιουργήσουμε το δικό μας θέατρο και θα παρακολουθήσουμε μικρή παράσταση!

Συζήτηση: Μαζί με τις ειδικές παιδαγωγούς του Art4Fun θα μάθουμε τα πάντα για το θέατρο σκιών, την ιστορία του και φυσικά τον διάσημο και αγαπημένο Καραγκιόζη.

Παιχνίδια: Με τις παιδαγωγούς του Art4Fun θα σκαρφιστούμε τα πιο ξέφρενα και επιμορφωτικά παιχνίδια που θα μας διασκεδάσουν και θα μας μάθουν συνάμα τα πάντα γύρω από το θέατρο σκιών.

Κατασκευή: Με τα πολύχρωμα χαρτόνια μας, τα ψαλίδια μας και τις μπογιές μας θα φτιάξουμε το πιο ωραίο θέατρο σκιών για να εντυπωσιάσουμε τη μαμά και τον μπαμπά με τις γνώσεις και τα ταλέντα μας αλλά και για να διασκεδάζουμε στο σπίτι.

Μη λείψει κανείς!!!

Είσοδος 9 ευρώ με χυμό, συμμετοχή στο event και ελεύθερο παιχνίδι στους χώρους του Art4Fun με τα διάσημα #Lego, #Plantoys και #Playmobil και πριν και μετά το event.

Συμμετέχουν παιδιά από 2 ετών και άνω, παιδιά κάτω των 2 ετών συμμετέχουν στο event μονάχα με παράλληλη συμμετοχή του γονέα αξίας 9 ευρώ, όπου ο γονέας μπορεί εξίσου να απολαύσει φυσικό χυμό ή κάποιο άλλο ρόφημα ή αναψυκτικό της αρεσκείας του".

Κρατήσεις στο τηλέφωνο 210- 68 35 494 / στο email info@art4fun.gr ή στο messenger της σελίδας μας ή μέσω του site μας www.art4fun.gr

Art4fun
Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης
Ολύμπου 25, 15 234,
Xαλάνδρι, Αθήνα

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

info box

Τρόποι επικοινωνίας: 

τηλ.210 - 68 35 494

Διεύθυνση: 

Art4fun
Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης
Ολύμπου 25, 15 234,
Xαλάνδρι

Πόλη: 

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

07/02/2020 - 19:00