«Βόλφι – Είμαι γενναίος»:Παράσταση για παιδιά στο βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Παρισιάνου με ελεύθερη είσοδο

Ένας καλός μικρός λύκος, ο Βόλφι, που φοβάται το σκοτάδι και το βράδυ κοιμάται με ανοιχτό το φως, δέχεται «bullying» μια χειμωνιάτικη μέρα στο δάσος, επειδή φορά το χρωματιστό αγαπημένο του πανωφόρι. Θα κατορθώσει να ξεπεράσει τελικά τους φόβους του και να γίνει παράδειγμα για όλα τα ζωάκια του δάσους;

Ο θίασος «Πλώρη» των εκδόσεων Παρισιάνου θα παρουσιάσει τη σειρά βιβλίων «Βόλφι – Είμαι γενναίος», σε μουσική και τραγούδια της Βίκυς Παπαηλιού, το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 11:00.

Ο Ιορδάνης Καλέσης έχει κάνει τη θεατρική απόδοση στο υπέροχο βραβευμένο παραμύθι της Avril MacDonald, ενώ τη μετάφραση στα ελληνικά έχει κάνει ο Θεοδόσης Βολκώφ.

Σε αυτή την τρυφερή ιστορία του Βόλφι, τα παιδιά μαθαίνουν πόσο σημαντικό είναι να αντιμετωπίζουν με θάρρος τους φόβους τους και, ειδικότερα, θίγεται με ιδιαίτερη ευαισθησία το ζήτημα του παιδικού εκφοβισμού. Ο πρωταγωνιστής λυκάκος Βόλφι, μια υπέροχη χειροποίητη κούκλα που έφτιαξε ο θίασος «Πλώρη», θα αντιμετωπίσει με γενναιότητα τον σκύλο που τον εκφοβίζει. Όμως θα τον βοηθήσει, όταν κάποια στιγμή κινδυνεύσει η ζωή του; Θα κατορθώσει να ξεπεράσει τους φόβους του;

Διάρκεια παράστασης: 25 λεπτά – Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4 – 7 ετών.

Νωρίτερα τα παιδιά θα μπορούν να ζωγραφίσουν τους ήρωες του παραμυθιού και κατόπιν να «γνωρίσουν» καλύτερα τον Βόλφι, στον φιλόξενο χώρο του βιβλιοπωλείου των εκδόσεων Παρισιάνου στην οδό Ναυαρίνου 20, Αθήνα.

Ελεύθερη είσοδος.

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

info box

Διεύθυνση: 

Βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Παρισιάνου
Ναυαρίνου 20

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

28/12/2019 - 11:00