Ελάτε στην Οδό Νοστιμιάς!

Σε συνέχεια των εκδηλώσεων με αφορμή το βιβλίο "Οδός Νοστιμιάς. Οι καλύτερες γεύσεις για σένα και τους φίλους σου", της Felicita Sala το περιοδικό δρόμου «σχεδία» και οι εκδόσεις Φουρφούρι προσκαλούν παιδιά και γονείς στο «σχεδία home» (Κολοκοτρώνη 56) σε μια ιδιαίτερη συνάντηση γεύσεων και απόψεων γύρω από την παγκόσμια γλώσσα: το φαγητό.

Ειδικότερα, την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 7 το απόγευμα,θα γίνουμε μια μεγάλη παρέα, για να δοκιμάσουμε «άλλες» γεύσεις και ν’ ακούσουμε ιστορίες γύρω από το φαγητό και τις πολλαπλές διαστάσεις του για μεγάλους και παιδιά.

-Πόσο συνδεδεμένο είναι το φαγητό με την κουλτούρα μας;
-Πόσο σημαντική είναι η ποικιλία στη διατροφή παιδιών και ενηλίκων;
-Πώς μπορεί ένα παιδικό βιβλίο να οδηγήσει αβίαστα τα παιδιά στην κουζίνα αλλά και στην αποδοχή άλλων πολιτισμών και εθνικοτήτων;
Με μεγάλη μας χαρά, στη συντροφιά μας συμμετέχουν αλφαβητικά οι:
- Χρήστος Αλεφάντης, διευθυντής του περιοδικού δρόμου «σχεδία».
- Ελένη Βονισσάκου / the foodie corner, φωτογράφος και food blogger.
- Ζωή Κοσκινίδου /δημοσιογράφος, ιδρύτρια του ηλεκτρονικού περιοδικού για το παιδικό βιβλίο kokkinialepou.gr
- Δρ. Αγγελική Σπανού / pure momentum, παθολόγος MD, MSc, Δημόσια Υγεία και Διαχείριση Κρίσεων στην Υγεία, Προληπτική Διατροφή και food blogger.
- Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, ηθοποιός, νικήτρια του Α' βραβείου γυναικείας ερμηνείας στο φετινό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

5€ από κάθε πώληση του βιβλίου στο χώρο του «σχεδία home», θα διατεθούν για το έργο της «σχεδίας». Ισχύει έως τις 10/1/2020.

Τα υλικά των γευμάτων είναι μία ευγενική προσφορά της AB Βασιλόπουλος.

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

info box

Διεύθυνση: 

«σχεδία home»
Κολοκοτρώνη 56

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

17/12/2019 - 19:00