Το Νησί της Φαντασίας στο Public Πυλαίας

Το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 18:00, τα Public Mediterranean Cosmos θα φιλοξενήσουν την παρουσίαση του άλμπουμ με τραγούδια για παιδιά «Το Νησί της Φαντασίας», σε μουσική Παντελή Κυραμαργιού και στίχους Σταυρούλας Παγώνα.

Στο «Νησί της Φαντασίας» μικροί και μεγάλοι θα γνωρίσουν από κοντά το μέρος όπου κατοικούν τα πιο παράξενα πλάσματα και συμβαίνουν τα πιο αλλόκοτα πράγματα. Εκεί θα συναντήσουν τη Νόνη, ένα περήφανο παγόνι, μια κουτσομπόλα Χελωνίτσα, έναν ερωτευμένο σκαντζόχοιρο, την τεμπέλα μπάλα Μπούλα, ψείρες που κουρεύονται, νότες που κολυμπάνε, αγελάδες που σκαρφαλώνουν στα δέντρα και παπαγάλους που γαβγίζουν, μια Ψιχουλιά (μα ένα δέντρο που κάνει ψίχουλα φυσικά…) τον Κύριο Ξερόλα που τα ξέρει όλα και πολλά ακόμη υπέροχα πλάσματα!

Πώς όμως φτάνει κανείς εκεί; Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να αφήσουμε τη φαντασία μας ελεύθερη και με καράβι μας τη μουσική θα σαλπάρουμε σε έναν μαγικό, μελωδικό, πολύχρωμο κόσμο… γεμάτο νότες, ρίμες και ρυθμούς!

Δώδεκα μουσικές ιστορίες, δώδεκα τραγούδια που «ζωντανεύουν» μέσα από τις ερμηνείες των Γιάννη Κότσιρα, Ελένης Τσαλιγοπούλου, Δημήτρη Ζερβουδάκη, Αργύρη Μπακιρτζή, Χρήστου Μάστορα, Μάρκου Κούμαρη, Μαρίας Παπαγεωργίου, Βιολέτας Ίκαρη, Αγγελικής Τουμπανάκη, Ναταλίας Λαμπαδάκη και Αποστόλη Μπαρμπαγιάννη.

Τραγουδά η Παιδική χορωδία του Ωδείου Νικόπολις.

Διεύθυνση χορωδίας: Νικολέτα Παπόγλου.

Πιάνο: Δημήτριος Οικονομίδης.

Ακουστική κιθάρα: Παντελής Κυραμαργιός.

Μπάσο: Βάιος Πράπας.

Είσοδος ελεύθερη.

Public Πυλαία
Mediterranean Cosmos,
Θεσσαλονίκη
τηλ.: 2310 472 633

Επιμέλεια:Ελένη Βλάχου

info box

Τρόποι επικοινωνίας: 

τηλ.: 2310 472 633

Διεύθυνση: 

Public Πυλαία
Mediterranean Cosmos

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

07/12/2019 - 18:00