"Ο Ψαροτρομάρας" στο Θέατρο Σοφούλη

Το «Κου-κλο-Θέατρο Κρήτης» ξαναχτυπά και έρχεται για μια διπλή παράσταση στην παιδική σκηνή του Θεάτρου Σοφούλη, το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019, κατά τις ώρες 16.00 & 18.00, με τον αγαπημένο των παιδιών «Ψαροτρομάρα»!

Λίγα λόγια για την παράσταση:

«Συναγερμός έχει σημάνει στην Ψαροχώρα, γιατί ο Ψαροτρομάρας είναι προ των πυλών και ετοιμάζεται να χτίσει εκεί το καινούργιο του παλάτι, διώχνοντας τα ψαράκια από τον τόπο τους. Θα μπορέσουν τα ψάρια μαζί με την φίλη τους τη Γοργόνα να σταματήσουν τα επεκτατικά του σχέδια και να τον… ΨΑΡΕΨΟΥΝ;»

Μία παράσταση που μιλάει για την δημοκρατία, την αλληλεγγύη και την οικολογία. Ένα παραμύθι της Φρόσως Χατόγλου που έχει σημειώσει επιτυχία όπου κι αν έχει παρουσιαστεί. Η παράσταση περιέχει πολλά ψάρια, τσούχτρες και έναν πολύχρωμο βυθό που θα γεμίσουν την κουκλοθεατρική σκηνή.

Με την τεχνική του μαύρου θεάτρου, εντυπωσιακά σκηνικά και χρώματα, αυτή η παραγωγή του κρητικού θιάσου είναι βέβαιο πως θα μείνει ανεξίτηλη στο μυαλό των παιδιών και θα εξιτάρει την φαντασία τους!

Αν και η τέχνη του Κουκλοθεάτρου παραπέμπει συχνά σε κάτι “απλοϊκό”, με εστίαση στις νηπιακές ηλικίες, το Κουκλοθέατρο Κρήτης προσπαθεί να αλλάξει αυτή τη λογική και να προσεγγίσει και τα μεγαλύτερα σε ηλικία παιδιά μέχρι και έκτης δημοτικού. Το Κου-κλο-θέατρο Κρήτης στηρίζεται στις αρχές του μαύρου θεάτρου, του κόμικ και του ταχυδακτυλουργού.

Για παιδιά ηλικίας από 2,5 έως 12 ετών.

Γενική είσοδος: 8 ευρώ.

Προπώληση στο ταμείο του Θεάτρου Σοφούλη.
Τηλ. κρατήσεις στο 2310 423 925.

Θέατρο Σοφούλη
Τραπεζούντος 5 & Σοφούλη, Καλαμαριά,
55131, Θεσσαλονίκη
τηλ.: 2310 423 925

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9
9-12

Τρόποι επικοινωνίας: 

τηλ.: 2310 423 925

Διεύθυνση: 

Θέατρο Σοφούλη
Τραπεζούντος 5 & Σοφούλη, Καλαμαριά

Πόλη: 

Κόστος: 

Γενική είσοδος: 8 ευρώ

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

07/12/2019 - 16:00