Ανακάλυψε το διάστημα στο Κεντρικό Βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Παρισιάνου Α.Ε.

Οι Εκδόσεις Παρισιάνου παρουσιάζουν το παιδικό βιβλίο «Ανακάλυψε το διάστημα» και προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 12:00 μ.μ. στο Κεντρικό Βιβλιοπωλείο των εκδόσεων (Ναυαρίνου 20 – Αθήνα), σε ένα συναρπαστικό ταξίδι εξερεύνησης του διαστήματος.

Ταξιδέψτε μέσα από τις σελίδες ενός υπέροχου τρισδιάστατου βιβλίου και ανακαλύψτε τα μυστικά του σύμπαντος: Πώς δημιουργήθηκε το φεγγάρι; Γιατί λάμπουν τ’ αστέρια; Υπάρχει ζωή στον Άρη; Και πολλά πολλά ακόμη.

Ο ηθοποιός και… «αστροναύτης» Ιορδάνης Καλέσης, άρτι αφιχθείς από τον Άλφα του Κενταύρου, θα μιλήσει στα παιδιά για το σύμπαν και θα μοιραστεί τις περιπέτειές του από τα διαγαλαξιακά του ταξίδια μέσα από θεατρικά διαδραστικά παιχνίδια και μουσικοκινητικές δραστηριότητες… διαστημικές!

Το βιβλίο «Ανακάλυψε το διάστημα» ανήκει στην επιτυχημένη σειρά βιβλίων «Ανακάλυψε», που περιλαμβάνει τρισδιάστατα βιβλία με «παραθυράκια» για μικρά αλλά και μεγάλα παιδιά.
Επίσης, στην εκδήλωση μας προτείνουμε για τους ενήλικους αναγνώστες μας.
ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ του JIM BELL. Από την αρχή ως το τέλος του χρόνου 250 ορόσημα στην ιστορία του διαστήματος και της Αστρονομίας. Μια εκπληκτική συλλογή ανακαλύψεων ανά τους αιώνες.

Είσοδος ελεύθερη.

Επιμέλεια:Ελένη Βλάχου

info box

Διεύθυνση: 

Κεντρικό Βιβλιοπωλείο Παρισιάνου Α.Ε.
Ναυαρίνου 20

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

30/11/2019 - 12:00