Χριστουγεννιάτικο παζάρι στη Μέριμνα Παιδιού

Με γιορτινή διάθεση η ΜΕΡΙΜΝΑ ΠΑΙΔΙΟΥ οργανώνει στο χώρο του σχολείου της Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό παζάρι, το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019 από τις 10:00 π.μ. έως τις 19:00 μ.μ.

Οι επισκέπτες θα απολαύσουν τη χορωδία των μικρών μαθητών και μέσα σε ένα ζεστό Χριστουγεννιάτικο περιβάλλον, θα έχουν την ευκαιρία να διαλέξουν για τους αγαπημένους τους μοναδικά στολίδια, διακοσμητικά αντικείμενα, ευφάνταστα γούρια, γλυκίσματα, μαρμελάδες και πολλές άλλες χειροποίητες λιχουδιές!

Στόχος του Χριστουγεννιάτικου παζαριού είναι η ενίσχυση του κοινωνικού έργου της ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΠΑΙΔΙΟΥ και πιο συγκεκριμένα η υποστήριξη της Ζεστής Αγκαλιάς (ενός τμήματος πρώιμης παρέμβασης για παιδιά με αναπτυξιακές δυσκολίες, που λειτουργεί αυτόνομο στο χώρο της ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΠΑΙΔΙΟΥ), η δωρεάν φοίτηση παιδιών με οικονομικές δυσκολίες στον παιδικό σταθμό – νηπιαγωγείο της ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΠΑΙΔΙΟΥ και η ενίσχυση του Κοινωνικού Παιδιατρείου της, που εξυπηρετεί δωρεάν παιδιά ανέργων γονέων της πόλης μας μέχρι 12 ετών.

Για τη ΜΕΡΙΜΝΑ ΠΑΙΔΙΟΥ:

Η ΜΕΡΙΜΝΑ ΠΑΙΔΙΟΥ ιδρύθηκε το 1921 με σκοπό την προστασία του παιδιού και της υγείας του και μέσω των παιδικών εξοχών και της παιδιατρικής της κλινικής πρόσφερε επί μισό αιώνα πολύτιμες υπηρεσίες σε εκατοντάδες παιδιά της Β.Ελλάδος. Σήμερα η ΜΕΡΙΜΝΑ ΠΑΙΔΙΟΥ λειτουργεί έναν παιδικό σταθμό και νηπιαγωγείο, σύμφωνα με τα σύγχρονα ψυχοπαιδαγωγικά δεδομένα της προσχολικής ηλικίας, με απώτερο στόχο την ολόπλευρη ανάπτυξη του παιδιού, ενώ παράλληλα συνεχίζει να προσφέρει κοινωνικό έργο.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Χώρος Διεξαγωγής: ΜΕΡΙΜΝΑ ΠΑΙΔΙΟΥ,
Εθνικής Αμύνης 17, (4ος όροφος),
546 21, Θεσσαλονίκη
τηλ. 2310 270 466

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

Ετικέτες: 

info box

Τρόποι επικοινωνίας: 

τηλ. 2310 270 466

Διεύθυνση: 

ΜΕΡΙΜΝΑ ΠΑΙΔΙΟΥ,
Εθνικής Αμύνης 17, (4ος όροφος)

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

30/11/2019 - από τις 10:00 έως τις 19:00