Η μπαλαρίνα που δεν χόρευε στο Hello kids

Οι εκδόσεις Φιλύρα και ο παιδικός Πολυχώρος hellokids προσκαλούν τους φίλους στην παρουσίαση του παιδικού βιβλίου της Ελπιδας Μηναδάκη, "Η μπαλαρίνα που δεν χόρευε", το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 2 το μεσημέρι, στον παιδικό Πολυχώρο hellokids, (Χαρ. Τρικούπη 6-10, Εμπορικό κέντρο Αtrium).

Η συγγραφέας θα ζωντανέψει με παραμυθένια αφήγηση την ιστορία του βιβλίου της.Την εκδήλωση θα πλαισιώσει ο εικαστικός Βασίλης Θαλασσινός,(arteslivres.com) εμψυχώνοντας τα παιδιά να κατασκευάσουν χορευτικές φιγούρες από άχρηστα υλικά.

Είσοδος ελεύθερη.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Μια παραμυθένια ιστορία για τη δύναμη της θέλησης που γίνεται αφορμή για μία απολαυστική διαδρομή αυτογνωσίας και τέχνης, μεταδίδοντας στους μικρούς αναγνώστες τη σημασία των προγόνων στη ζωή μας και τη σπουδαιότητα της εμψύχωσης και της πίστης στις δικές μας δυνάμεις και ικανότητες. Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου τα παιδιά ταξιδεύουν στο Παρίσι του 1900 και έρχονται σε μια πρώτη επαφή με το έργο του Ντεγκά. Ταυτόχρονα, μαθαίνουν την αξία τού να κυνηγούν τα όνειρά τους με κάθε τρόπο, μέχρι να τα κατακτήσουν. Όσο...απίθανα κι αν φαντάζουν. Το αποτέλεσμα : Ονειρεμένο!

Η συγγραφέας:

Η Ελπίδα Μηναδάκη σπούδασε δημοσιογραφία και διαφήμιση. Έχει εργαστεί ως κειμενογράφος σε διαφημιστικές εταιρείες ενώ έχει συνεργαστεί με διάφορα μέσα ενημέρωσης. Είναι μέλος του Κύκλου του Παιδικού Βιβλίου - Ελληνικού Τμήματος της ΙΒΒΥ.

Η εικονογράφος:

Η εικονογράφος Κριστίν Μενάρ είναι Ελληνο-Γαλλίδα. Ζει και εργάζεται στην Ελλάδα. Ξεκίνησε τις σπουδές της στη Σχολή Καλών Τεχνών και από τότε εικονογραφεί παιδικά βιβλία. Έργα της έχουν παρουσιαστεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9
9-12

Τρόποι επικοινωνίας: 

τηλ. 210- 68 28 809

Διεύθυνση: 

Πολυχώρο hellokids
Χαρ. Τρικούπη 6-10, Εμπορικό κέντρο Αtrium

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

23/11/2019 - 14:00