"Έξω πάνω μέσα κάτω" στο Βασιλικό Θέατρο

Η δροσερή θεατρική βόλτα γεμάτη χαμόγελα, παιδικές φωνές, σαπουνόφουσκες και κομφετί, που κέρδισε από την πρώτη παράσταση, την περίοδο 2018-2019, το χαμόγελο των παιδιών, ξεκινά μετά την καλοκαιρινή της παρουσίαση ένα νέο κύκλο παραστάσεων, σε σύλληψη ιδέας-σκηνοθεσία Κατερίνας Καραδήμα και μουσική Φοίβου Δεληβοριά, το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 12.00, στο Βασιλικό Θέατρο.

Λίγα λόγια για το έργο:

Ένα μωρό, αυτή τη φορά αγόρι, ανακαλύπτει ότι μια εικόνα αλλάζει ανάλογα με την πλευρά που τη βλέπεις. Τι συμβαίνει στο πάνω και τι στο κάτω; Και τι αλλάζει στο μέσα και τι στο έξω; Ένα κουτί που καλεί το μωρό να ανέβει πάνω, για να ανακαλύψει έπειτα το κάτω. Ένας μαγικός φίλος που καλεί το μωρό να καταστρώσουν ένα σχέδιο μέσα. Και μια μαμά κι ένας μπαμπάς που αφήνουν ελεύθερο το μωρό να παίξει έξω. Κι αν το έξω φοβίζει; Κι αν το πάνω είναι πολύ πάνω; Ναι, αλλά το έξω και το πάνω έχει περισσότερη πλάκα και μαθαίνεις… Τι μαθαίνεις; Να μη φοβάσαι και να τολμάς να αλλάζεις τα πράγματα μέχρι να φτάσει η ώρα για το μεγάλο έξω.. Όταν το σπίτι γίνεται μικρό και δε σε χωράει πια!

Συντελεστές:

Σύλληψη ιδέας – Σκηνοθεσία: Κατερίνα Καραδήμα
Σκηνικά – Κοστούμια: Λίλη Κυριλή
Μουσική: Φοίβος Δεληβοριάς
Φωτογράφιση παράστασης: Τάσος Θώμογλου
Οργάνωση Παραγωγής: Εύα Κουμανδράκη
Παίζει ο Γιάννης Μαστρογιάννης.

Παραστάσεις: Κάθε Σάββατο, στις 12.00.

Για βρέφη από 8 μηνών έως νήπια 4 χρόνων.

Βρεφική Σκηνή – Εισιτήρια,
τιμή εισιτηρίου: 7€ (βρέφη, παιδιά, ενήλικες)

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ: Ισχύει για τις παραστάσεις της Βρεφικής και της Παιδικής Σκηνής. Προσφέρεται ελεύθερη είσοδος στον δεύτερο από τους δύο ΕΝΗΛΙΚΕΣ συνοδούς. ΠΡΟΣΟΧΗ!: Το οικογενειακό εισιτήριο απαιτεί την ΤΑΥΤOΧΡΟΝΗ EΚΔΟΣΗ ΕΝOΣ ΕΙΣΙΤΗΡIΟΥ ΜΗΔΕΝΙΚHΣ ΑΞIΑΣ για τον δεύτερο από τους δύο ενήλικες συνοδούς και εκδίδεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠO ΤΑ ΤΑΜEIΑ ΤΟΥ ΚΘΒΕ (σε Βασιλικό Θέατρο, ΕΜΣ, Μονή Λαζαριστών, Πλατεία Αριστοτέλους)

Βασιλικό Θέατρο
Λευκός Πύργος , Θεσσαλονίκη
τηλ.: 2315 200 000

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

info box

Τρόποι επικοινωνίας: 

τηλ.: 2315 200 000

Διεύθυνση: 

Βασιλικό Θέατρο
Λευκός Πύργος

Πόλη: 

Κόστος: 

Το κόστος αναγράφεται αναλυτικά μέσα στο άρθρο

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

19/10/2019 - 12:00