Εργαστήριο συναισθημάτων για παιδιά προσχολικής ηλικίας στο Hello kids

Ένα μοναδικό παιδικό εργαστήρι για σταθερή ομάδα παιδιών ηλικίας 2 - 3,5 ετών μαζί με τους γονείς τους, με σκοπό τα παιδιά να γνωρίσουν τα συναισθήματά τους, να παίξουν, να διασκεδάσουν και να ανακαλύψουν την ομορφιά όσων αισθάνονται.

Σε έναν ανοιχτό διάλογο με τα συναισθήματα...κατασκευές, μουσικοκινητική και θεατρικό παιχνίδι.

Η χαρά που τρέχει να φανερωθεί! Ο φόβος που τρυπώνει να κρυφτεί! Η ελπίδα που ζωγραφίζει ουρανούς! Η ζήλεια που φοράει τα καλά της! Η λύπη που ανοίγει μονοπάτια! Η ντροπή που κοκκινίζει τα πάντα!Το δάκρυ που γεμίζει τη θάλασσα! Η αγωνία που τρώει τα νύχια της! Η κούραση που περπατά αργά! Η έκπληξη που φτιάχνει πυροτεχνήματα! Η αγάπη που χαίρεται να μεταμορφώνει!

Με την εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού, Μαρία Ροζακέα

1η συνάντηση

Κόστος : 55 ευρώ όλος ο κύκλος.

Μεμονωμένη συμμετοχή: 10 ευρώ.

Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ. 210-68 28 809

Hello kids
Χαρ.Τρικούπη 6-10, Εμπορικό κέντρο Atrium,
Αθήνα
www.hellokids.gr

Λίγα λόγια για την Μαρία Ροζακέα:

Η Μαρία Ροζακέα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πολύβουη και γεμάτη τάλαντα γειτονιά του Αγ. Γερασίμου στηνΑθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Διοίκησης Τουριστικών Επιχ/σεων ΑΤΕΙ Αθήνας με έμφαση στηνΨυχαγωγία και Άθληση Προσώπων, ενώ παράλληλα σπούδασε κλασσικό και μοντέρνο χορό (RAD & ISTD) μεδασκάλα την Ιλιάδα Πενταβαντζή. Ασχολήθηκε περαιτέρω με την εμψύχωση ομάδων, λαμβάνοντας επιμόρφωση στην μουσικοκινητική αγωγή & τις αρχές του συστήματος ORFF, στο θεατρικό παιχνίδι, στις τεχνικές θεατρικής έκφρασης και τον αυτοσχεδιασμό (IMPROV). Ως μαθήτρια του Δρ. Στέλιου Πελασγού, ιστορητή- αφηγητή, διδάχθηκε κάθε δράση που αναπτύσσει, να είναι και μια ιστορία που έχει κάτι να πει.

Σταθμός στη ζωή της θα παραμείνει η συμμετοχή της στο καλλιτεχνικό κομμάτι της Τελετής Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2004 με καλλιτεχνικό διευθυντή τον Δημήτρη Παπαϊωάννου. Συνεργάστηκε με τις κατασκηνώσεις της Ι.Α. Αθηνών ως υπεύθυνη των προγραμμάτων ψυχαγωγίας και εμψύχωσης, ως υπεύθυνη θεατρικού παιχνιδιού στο summer camp "Δημιουργικό καλοκαίρι στην πόλη" και είναι μόνιμη συνεργάτιδα του Δημιουργικού Εργαστηρίου "Hellokids". Στόχος της, οι άνθρωποι να ξεδιπλώνουν και να ανοίγουν όλο και πιο πολύ την καρδιά τους... πηγή έμπνευσης, ο σύζυγος και τα 5 ξεχωριστά παιδιά της, που τη συνοδεύουν στο μαγικό της ζωής της ταξίδι...

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

1-3
3-5

Τρόποι επικοινωνίας: 

τηλ. 210-68 28 809

Διεύθυνση: 

Hello kids
Χαρ.Τρικούπη 6-10, Εμπορικό κέντρο Atrium

Πόλη: 

Κόστος: 

Το κόστος αναγράφεται αναλυτικά μέσα στο άρθρο

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

05/10/2019 - από τις 10:30 έως τις 11:30