Σχήματα, Χρώματα και Αριθμοί στο Νηπιαγωγείο- Διαδραστικό εργαστήριο για εκπαιδευτικούς

«Σχήματα, Χρώματα και Αριθμοί στο Νηπιαγωγείο»: Διαδραστικό εργαστήριο για εκπαιδευτικούς προσχολικής αγωγής και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης με αφορμή τα εκπαιδευτικά βιβλία της Κατερίνας Χριστόγερου που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Σε αυτό το διαδραστικό εργαστήριο με εισηγήτρια και εμψυχώτρια την έμπειρη εκπαιδευτικό προσχολικής αγωγής Κατερίνα Χριστόγερου θα επιχειρήσουμε να μοιραστούμε μαζί σας παραδείγματα δραστηριοτήτων και παιχνίδια για παιδιά προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας στο μαγικό ταξίδι με προορισμό την ανακάλυψη των χρωμάτων, των σχημάτων και των αριθμών. Αφορμή τα βιβλία της Κατερίνας Χριστόγερου Στη γειτονιά των χρωμάτων, Στη γειτονιά των σχημάτων, Στη γειτονιά των αριθμών.

Στόχος είναι να φέρουμε τα παιδιά προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας σε επαφή με τις πρώτες μαθηματικές έννοιες, να οξύνουμε την παρατηρητικότητά τους και τη μαθηματική τους σκέψη και να τα βοηθήσουμε να προσεγγίσουν τα μαθηματικά ως παιχνίδι.

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο εργαστήριο είναι η αγορά ενός από τα βιβλία της Κατερίνας Χριστόγερου (λιανική τιμή: 7,70 € το καθένα) από τον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ κατά την προσέλευση των συμμετεχόντων.

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ

Όσοι ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε, δηλώστε συμμετοχή στο e-mail: polychoros@metaixmio.gr, σημειώνοντας τα προσωπικά σας στοιχεία (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνα επικοινωνίας, e-mail, ειδικότητα) και την ένδειξη ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΣΧΗΜΑΤΑ, ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ. Όσοι ειδοποιηθούν ηλεκτρονικά για τη συμμετοχή τους θα πρέπει να μας επιβεβαιώσουν την κράτηση της θέσης έως την ημερομηνία που θα τους ανακοινωθεί. Στο τέλος του εργαστηρίου θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης στους εκπαιδευτικούς, εφόσον ζητηθεί κατά τη δήλωση συμμετοχής.

Ετικέτες: 

info box

Διεύθυνση: 

ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118), Αθήνα

Πόλη: 

Κόστος: 

Aγορά ενός από τα βιβλία της Κατερίνας Χριστόγερου (λιανική τιμή: 7,70 € το καθένα)

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

27/09/2019 - από τις 19:00 έως τις 20:30