Υγρές κινηματογραφικές νύχτες στο Κολυμβητήριο Συκεών

Μαγικές καλοκαιρινές βραδιές κάτω από τα αστέρια, με βουτιές στην καθαρότερη πισίνα της Μακεδονίας και προβολή ταινίας-έκπληξης, υπόσχεται ο δήμος Νεάπολης-Συκεών, αρχής γενομένης από την 1η Αυγούστου, στις 10.30 μ.μ..

Στο πλαίσιο της πρωτότυπης αυτής ιδέας, με μοναδικό απαιτούμενο εξοπλισμό το μαγιό τους, όσοι επισκεφθούν το βράδυ της Πέμπτης 1η Αυγούστου το Δημοτικό Κολυμβητήριο Συκεών, θα έχουν την ξεχωριστή ευκαιρία να απολαύσουν την προβολή μιας κινηματογραφικής ταινίας… μέσα από την πισίνα. Φυσικά, για όσους επιθυμούν να απολαύσουν την ταινία εκτός υγρού στοιχείου, το ειδυλλιακό περιβάλλον του Κολυμβητηρίου θα είναι εξοπλισμένο με άνετα τραπεζοκαθίσματα.

Όπως σημειώνει ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Νεάπολης-Συκεών Δημήτρης Απατσίδης «θα ξεκινήσουμε πειραματικά την Πέμπτη 1 Αυγούστου με κολύμπι και βουτιές για μικρούς και μεγάλους κάτω από τα αστέρια και την προβολή μιας ταινίας-έκπληξη και ανάλογα με την ανταπόκριση, σκεφτόμαστε να το καθιερώσουμε ίσως σε εβδομαδιαίο ρυθμό».

Σε ένα ειδυλλιακό τοπίο, δίπλα στο περιαστικό δάσος του Σέιχ-Σου, το Δημοτικό Κολυμβητήριο Συκεών, που έχει χαρακτηριστεί με επίσημα έγγραφα και πιστοποιήσεις ως το καθαρότερο και καλύτερο κολυμβητήριο της Μακεδονίας, διαθέτει πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων και λειτουργεί καθημερινά από τις 9 το πρωί έως τις 10 το βράδυ και τα Σαββατοκύριακα από τις 9π.μ. έως τις 2μ.μ., με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ώρες ελεύθερης κολύμβησης για το κοινό, καθώς και προγράμματα εκγύμνασης για όλους (παιδιά, ενήλικες, ΑΜΕΑ, ΚΑΠΗ).

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Δημοτικό Κολυμβητήριο Συκεών
τηλ. Επικοινωνίας: 2310 200 327

Επικοινωνία: Ελένη Βλάχου

info box

Τρόποι επικοινωνίας: 

τηλ. επικοινωνίας: 2310 200 327

Διεύθυνση: 

Δημοτικό Κολυμβητήριο Συκεών
Λεχόβου 7

Πόλη: 

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

01/08/2019 - 10:30