Cirko Cachivache "Βαδίζοντας στην ουρά του τίγρη" στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Ακροβάτες, μουσικοί, ζογκλέρ, παλιάτσοι και ηθοποιοί μεταμορφώνουν τον Θόλο σ’ ένα φαντασμαγορικό τσίρκο που συναρπάζει το κοινό όλων των ηλικιών. Ζωντανή μουσική, τραγούδι, χορός, πρόζα, αλλά και στοιχεία από κινέζικες πολεμικές τέχνες, συνδυάζονται αρμονικά με την τέχνη του νέου τσίρκου, δημιουργώντας ένα θεαματικό αποτέλεσμα που θα μαγνητίσει παιδιά και ενήλικες. Το Cirko Cachivache είναι μια ομάδα καλλιτεχνών του τσίρκου, του θεάτρου και της μουσικής που ιδρύθηκε το 2010, με τις ρίζες του στο νέο τσίρκο και το θέατρο του δρόμου.
 
Λίγα λόγια για την υπόθεση:
 
Στο βασίλειο του KIΝ επικρατεί ειρήνη. Εκεί, ο ενάρετος βασιλιάς και η σοφή βασίλισσα κυβερνούν αρμονικά, σέβονται τη φύση και φροντίζουν το λαό τους. Η λίμνη, που χαρίζει ζωή σε όλο το βασίλειο προσφέροντας το νερό της σε ανθρώπους, ζώα και καλλιέργειες, λατρεύεται σαν θεότητα. Όταν ο κακός αδερφός του βασιλιά, για να του κλέψει τον θρόνο, ξεραίνει τη λίμνη και φέρνει ανομβρία, όλα μοιάζουν χαμένα για το βασίλειο.
 
Μια νεαρή ηρωίδα, που γεννιέται με μαγικό τρόπο μέσα από μια κερασιά, φαίνεται να είναι αποφασισμένη να φέρει πάλι τη βροχή. Παρ’ όλα αυτά, την κρίσιμη στιγμή δειλιάζει… Θα καταφέρει, τελικά, να ξεπεράσει τους φόβους της και να σώσει το βασίλειο; Με έντονο το μυθολογικό στοιχείο, η πλοκή του έργου Βαδίζοντας στην ουρά του τίγρη επιχειρεί να ενδυναμώσει τη σχέση του θεατή με τη φύση, θέλοντας να μεταδώσει ένα οικολογικό μήνυμα.
 
Πότε; Από 16/7 στις 21:00 μέχρι 1η Αυγούστου στις 21:00.
 
Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
Λεωφ. Συγγρού 364, Καλλιθέα
τηλ.216-80 91 000
 
Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου 

info box

Για ηλικίες από: 

5-9
9-12

Τρόποι επικοινωνίας: 

τηλ.216-80 91 000

Διεύθυνση: 

Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
Λεωφ. Συγγρού 364, Καλλιθέα

Πόλη: 

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

16/07/2019 - 21:00